Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalkıp odamdan çıkınca balkonda şöyle bir manzara gördüm.
upload_2017-7-11_16-40-41.png

Köpeğin teki geldi bir sürü kedi boğup bıraktı herhalde dedim, toplu kıyım oldu tabiatta. Hareketsiz yatan 3 yavru kedi... Sonra cama tıklayınca baktım yaşıyorlar. Kapıyı açtım, kaçtılar. Balkona baktım, boyları kadar bir fareyi avlamışlar orada bırakmışlar. Onun keyfini yapıyorlarmış :D

Doğayı seviyorum :)

Kalkıp odamdan çıkınca balkonda şöyle bir manzara gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 8203
Köpeğin teki geldi bir sürü kedi boğup bıraktı herhalde dedim, toplu kıyım oldu tabiatta. Hareketsiz yatan 3 yavru kedi... Sonra cama tıklayınca baktım yaşıyorlar. Kapıyı açtım, kaçtılar. Balkona baktım, boyları kadar bir fareyi avlamışlar orada bırakmışlar. Onun keyfini yapıyorlarmış :D

Doğayı seviyorum :)
Kocaeli Bear Gyrlls şubesi----> @berkertekin

Bende sevdim valla :D değişik bir havası var sanki transformers dan çıkmış gibi :D
Valla ne yalan söyleyeyim pıstırılmış araba benim hoşuma gidiyor tabi suyu çıkarılmadan ve yol tutuşunu kötü etkilemeyecek şekilde profesyonelce yapılmış olanını :D ve gene abartıya kaçılmadan ufak detaylarda değişiklikler yapılmasını da seviyorum fabrikanın yarış takımı body kit yapmış gibi falan. Kısaca sadece görüntüsü değil işlevi de olacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...