Bence beklenen test 208gti .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burda bile tişört giyilmiyor izmirde deriyi soymak lazımSıcak saatler
Don-atlet pc başındayımBurda bile tişört giyilmiyor izmirde deriyi soymak lazım
+1Bence beklenen test 208gti .
+1Don-atlet pc başındayım
Senin için daha da ısıtayımSıcak saatler
Vaaay nostaljiiğ
Pıstırılmış chr en sevdiğimSenin için daha da ısıtayım
http://www.carscoops.com/2017/07/kuhl-racing-injects-some-toughness-into.html
Karşıyaka da var 3-5 tane zoe.Sessiz sessiz dolanıyorlar.Şoförlerine yeşil tişört giydirmişlerBugün ilk defa ZOE taksi gördüm. Geçtiğimiz haftalarda Antalya'da mı ne toplu olarak ZOE taksiler çıktığı haberini görmüştüm ama İstanbul'da canlı görünce tuhafıma gitti. Güzel hareket, yaygınlaşır umarım.
Eğer başıma bi şey gelmeyecekse ben beğendim kamber azaltılsa ve 2cm daha kaldırılsa çok tatlı olurSenin için daha da ısıtayım
http://www.carscoops.com/2017/07/kuhl-racing-injects-some-toughness-into.html
Karşıyaka da var 3-5 tane zoe.Sessiz sessiz dolanıyorlar.Şoförlerine yeşil tişört giydirmişler
Kocaeli Bear Gyrlls şubesi----> @berkertekinKalkıp odamdan çıkınca balkonda şöyle bir manzara gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 8203
Köpeğin teki geldi bir sürü kedi boğup bıraktı herhalde dedim, toplu kıyım oldu tabiatta. Hareketsiz yatan 3 yavru kedi... Sonra cama tıklayınca baktım yaşıyorlar. Kapıyı açtım, kaçtılar. Balkona baktım, boyları kadar bir fareyi avlamışlar orada bırakmışlar. Onun keyfini yapıyorlarmış
Doğayı seviyorum
Bende sevdim valla değişik bir havası var sanki transformers dan çıkmış gibiEğer başıma bi şey gelmeyecekse ben beğendim kamber azaltılsa ve 2cm daha kaldırılsa çok tatlı olur
Üç kedi bi fareyle Bear Grylls olunuyorsa hemen olayım.Kocaeli Bear Gyrlls şubesi----> @berkertekin
Valla ne yalan söyleyeyim pıstırılmış araba benim hoşuma gidiyor tabi suyu çıkarılmadan ve yol tutuşunu kötü etkilemeyecek şekilde profesyonelce yapılmış olanını ve gene abartıya kaçılmadan ufak detaylarda değişiklikler yapılmasını da seviyorum fabrikanın yarış takımı body kit yapmış gibi falan. Kısaca sadece görüntüsü değil işlevi de olacakBende sevdim valla değişik bir havası var sanki transformers dan çıkmış gibi
Eğer başıma bi şey gelmeyecekse ben beğendim kamber azaltılsa ve 2cm daha kaldırılsa çok tatlı olur
LİNÇ ------> @mustafa.eValla ne yalan söyleyeyim pıstırılmış araba benim hoşuma gidiyor paynır tesisat da şart
Nüansı kaçırıyorsun ''Kocaeli''Üç kedi bi fareyle Bear Grylls olunuyorsa hemen olayım.