Şile yolunda lastiğim patlayınca lastik çöplüğü imdadıma yetişmişti. Vallahi çok yararlı![]()
Lastik çöplüğünden sa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şile yolunda lastiğim patlayınca lastik çöplüğü imdadıma yetişmişti. Vallahi çok yararlı![]()
Lastik çöplüğünden sa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
WordPress midir bilmiyorum da, eğer öyleyse: 30 Dolar/yıl domain, ayrıca hosting hizmeti alırsanız 200 TL/yıl gibi fiyatlar oluyor. WordPress'te Free Plan seçin, hosting firmaları Business Plan'in bütün güzelliklerini sunuyor yılda 200'e. Business'ı direk alırsanız 27 Euro/ay oluyor ki bu da bi'hayli yüksek bir gider bence...Gençler şöyle bir site yaptırmak istiyorum. Wordpress midir, değilse kaça patlat tahmini?
http://www.gmwmimarlik.com/index.php/projects#filter=*
Tabii ki çalar. Yalnız şöyle şeyler var: 150 beygir gücüne sahip olan bir otomobil yaratılıyor diyelim.Günaydın bir sorum olucak.. Mekanik altyapısı ve motoru x beygire göre ayarlanmış 0 aracı yazılımla x+50 beygir yapmak aracın ömründen çalmaz mı?
Ne var akşam??Saat 19.00'a hazır mıyız ?![]()
Valla bi test var ama hangisi bilmiyorum.Ne var akşam??
HAZIR MIYIZZ moduna girdi forum dedim herhalde baya beklenen bir arabaValla bi test var ama hangisi bilmiyorum.
Valla bilemeyeçi gorecez akşam. Dün Leon Cupra testini 4. kez izledim ya şiir gibi test arkadaş.HAZIR MIYIZZ moduna girdi forum dedim herhalde baya beklenen bir araba
O kadar boşsun di mi ordaValla bilemeyeçi gorecez akşam. Dün Leon Cupra testini 4. kez izledim ya şiir gibi test arkadaş.
O kadar boşsun di mi orda![]()
Hyundai Türkiye bugün Instagram hesabından şöyle bir paylaşım yaptı:
i30 5 yıldız alarak sınıfında bu dereceye sahip ilk otomobil oldu.
Ben de şöyle dedim: i30'un rakiplerini öğrenebilir miyiz? VW Golf ile eğer rakipse, yazdıklarınız yanlış. i30, NCAP'in C segmentinde 5 yıldız verdiği ilk otomobil değil. Hyundai i30'u nasıl konumlandırıyor?
Yorumumu silmişler. Gerçekten ilginç. Yani yanlış bilgi ile reklam yapmak baya ilginç. Neyse devam edeyim:
HyundaiTR yorumumu neden sildiğinizi anlamadım. Ben Hyundai'nin i30'u hangi segmente koydugunu merak ettim. Cunku eger C segmenti ise i30 NCAP'ten 5 yıldız almış ilk otomobil değil. Bu i30'u güvensiz bir otomobil yapmaz, fakat bilginizin yanlış olduğu anlamına gelir. Cevabınızı merakla bekliyorum.
dedim.
Gelen cevap: Hyundai i30 modelimiz C segmentinde yer almaktadır. Bu segmentte 2017 yılında standart donanımla bu dereceyi elde eden ilk modeldir.
Markaları yalancı vs. çıkarmak için uğraşmıyorum. Sadece reklam yapmayı beceremiyorlar gibi geliyor bana. Yani i30 5 yıldız almış, bunu anlatmak için neden i30'u sınıfının güvenlik devrimcisi kılığına sokuyorsun. Bas bas bağır 5 yıldız aldı yolcu korumada rakiplerini geride bıraktı vs. diye. Yazık...
Zaten verdikleri cevapta yazdıkları bilgiler yanlış değil. İlk yazdıkları yanlış. İlk yazdıkları cümleyi bir daha okuyun kulağı tırmayamıyor mu sizce de?Yapılan iş olarak doğru olduğunu düşünmüyorum ama onların bakış açısından doğru duruyor. Euroncap'in sitesinde yer alan 2017 yılında test edilen araçlar:
Zaten verdikleri cevapta yazdıkları bilgiler yanlış değil. İlk yazdıkları yanlış. İlk yazdıkları cümleyi bir daha okuyun kulağı tırmayamıyor mu sizce de?![]()
Saat 19.00'a hazır mıyız ?![]()
Ömründen çalmak ne ki, anasını ağlatır. Arabaya pert kaydı açmak da kolaylaşır.Günaydın bir sorum olucak.. Mekanik altyapısı ve motoru x beygire göre ayarlanmış 0 aracı yazılımla x+50 beygir yapmak aracın ömründen çalmaz mı?
Sıcak saatlerbabuşlar hayat nasıl gidiyor yav