@mustafa.e ne yaptın yiğidim yardır bakim
Kanka tm3-4675@mustafa.e ne yaptın yiğidim yardır bakim
As bayrakları o zamanKanka tm3-4675
Ya bakınca gayet güzel sıralama ama ben 2 civarı bekliyodum o yüzden öyle çok mutlu değilim ama çok şükür bunları da gördük sen de inşallah istediğin yere gidersin babuşAs bayrakları o zaman
Kanka pis söverim de ban sebebi 2K olmasında 4K olsun aklına sokmaya bile değmez tebrik ederim seni Hayırlısı artıkYa bakınca gayet güzel sıralama ama ben 2 civarı bekliyodum o yüzden öyle çok mutlu değilim ama çok şükür bunları da gördük sen de inşallah istediğin yere gidersin babuş
kanka benimki hıyarlık zaten yok aventadorum vardı da chironum niye yok gibi boğaziçi psiko istiyodum 1300 o sevsen bana gelmez ondan biraz şaaptımKanka pis söverim de ban sebebi 2K olmasında 4K olsun aklına sokmaya bile değmez tebrik ederim seni Hayırlısı artık
Olm git biraz yer gör aklın fikrin hatunlar hatunlar... Polonya'nın neresine gideyim nesi meşhur diye bir sor asıl. Hayata dair, oralardaki yaşantıya dair, geleceğine dair birikimler yap yurtdışı görmüşken.Beyler Polonya'nın hatunları nasıldır bir bilginiz varmı?
Abi o dediğin şeyler için tripadvisor diye bir site var giriyoz herşey çıkıyor ama hatunlar çıkmıyor . Bide gelişen ülke ya ondan dedim kapağı oraya mi atsak???Olm git biraz yer gör aklın fikrin hatunlar hatunlar... Polonya'nın neresine gideyim nesi meşhur diye bir sor asıl. Hayata dair, oralardaki yaşantıya dair, geleceğine dair birikimler yap yurtdışı görmüşken.
valla insanın bazen 5 dakika durmayası geliyor ülkede ama sonra ülkeyi yalnız bırakırsak olmaz burası bizim ülkemiz deyip vazgeçiyorumAbi o dediğin şeyler için tripadvisor diye bir site var giriyoz herşey çıkıyor ama hatunlar çıkmıyor . Bide gelişen ülke ya ondan dedim kapağı oraya mi atsak???
Tinder yükle Ceyhun. Yada başka uygulamalar. Çevreden de bulursun. Mutlaka dene.Abi o dediğin şeyler için tripadvisor diye bir site var giriyoz herşey çıkıyor ama hatunlar çıkmıyor . Bide gelişen ülke ya ondan dedim kapağı oraya mi atsak???
hep karı kız. Çağrırım zabıtayı görürsün he.Beyler Polonya'nın hatunları nasıldır bir bilginiz varmı?
Yok ya bi ara baktım ona sarmadı sevmem o tarz uygulamaları zaten.Tinder yükle Ceyhun. Yada başka uygulamalar. Çevreden de bulursun. Mutlaka dene.
Aman aman puuu abv ses etme gelir şimdi .hep karı kız. Çağrırım zabıtayı görürsün he.
Giden arkadaşlar iyi derdi, kızılları falan iyimiş diye duydumBeyler Polonya'nın hatunları nasıldır bir bilginiz varmı?
Ya bak küfredeceğim şimdi TripAdvisor'a banlara geleceğim... Daha dün işim düştü. Bakmışken detaylı şekilde bildiğim yerleri de inceleyeyim dedim. Bir şeye merhem olduğu yok. Trip Advisor ile bir ili, bir ilçeyi, bir bölgeyi tanıyacağım dersen ben de susarım burada ve döner giderim.Abi o dediğin şeyler için tripadvisor diye bir site var giriyoz herşey çıkıyor ama hatunlar çıkmıyor . Bide gelişen ülke ya ondan dedim kapağı oraya mi atsak???