Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karışmışsa bile pahalı değil mi? Passat'a 250 bin lira verilir mi? Bence verilmez.

398yeni-nissan-pulsar-detayli-resim-galerisi.jpg

14102561822803.jpg

15TDIeulhd_PULHelios032.png.ximg.l_full_m.smart.png

nissan-pulsar.jpg

Nissan-Pulsar-2015-1600-9c.jpg

Nissan-Pulsar-Bagaj-Hacmi.jpg

daha önce gördüm ama yine de atayım :D
bize gelince ceza keserler kendileri 180-200 <3 maşallah.:p
Bence o kadar buyutmemek lazim, ulkenin en buyuk siyasetcilerinin bu tip haklari olmali. Her an suikast tehlikesi olan insanlar bunlar.
Kuyumcu toptancisi olan bir arkadasim var o da radar falan tanimaz, bazen 200-300 kg altin goturur, soyulmaktansa 3-4 tane ceza yeyim der.
Aslinda bana daha ilginc gelen kisim, neden Bahceli nin aracinin onunde koruma araci yok, en onde seyretmesi cok sacma ve tehlikeli, kendisi aracta olmasa bile gereksiz yani.

Bence o kadar buyutmemek lazim, ulkenin en buyuk siyasetcilerinin bu tip haklari olmali. Her an suikast tehlikesi olan insanlar bunlar.
Kuyumcu toptancisi olan bir arkadasim var o da radar falan tanimaz, bazen 200-300 kg altin goturur, soyulmaktansa 3-4 tane ceza yeyim der.
Aslinda bana daha ilginc gelen kisim, neden Bahceli nin aracinin onunde koruma araci yok, en onde seyretmesi cok sacma ve tehlikeli, kendisi aracta olmasa bile gereksiz yani.
Tabii bazı konularda haklısın fakat normal vatandaşın da acil işleri olabilir, durumu kötü olabilir misal hastaneye gidiyorsa üstüne bir de 400 lira ceza yedi mi sonrasında hastane masrafları da var. Sözde bedava sağlık hizmeti :D

Bu videoya gelince milliyetçiliği coşturup baba bir şarkı açıp millete hava atar gibi youtube'a yüklemeleri zoruma gidiyor :D

O kuyumcunun tehlikesi daha büyük bence. 200-300kg altın, altının kilosu 140 bin liradan astronomik bir para yapıyor. Zırhlı banka veya özel para taşıma şirketi araçlarına bile saldıranların olduğunu düşünürsek, zırhsız araçta öyle şeyler taşımak çok büyük stres olsa gerek. Yolda kaza yapsan duramazsın, gerçek kaza mı yoksa tuzak mı diye.

devlet bahçeli bildiğim kadari ile konvoyda kendisi önde gitmek istiyor her zaman

Son düzenleme:

Bence aracın en önde gitmesi ve önünün açık olması iyi bir şey. Önde koruma aracı olsa, ani frenler vs. yapıp makam aracını zor durumda bırakabilir. Ama önde tek gidince onu engelleyen hiç bir faktör yok. Önünü tam olarak görebiliyor.

daha önce gördüm ama yine de atayım :D
bize gelince ceza keserler kendileri 180-200 <3 maşallah.:p
Benim anlamadığım yer şu hadi tamam aceleniz var soldan yardıra yardıra gidiyorsunuz da bahçelinin hemen arkasındaki passat neden sağ şeritte gidenleri de hunharca taciz ediyor? 180-190'la gidip sağ şeritte 90-100le giden arabanın kıçına kıçına inatla gitmenin mantığı ne? Ayrıca tanıdık olunca birbirlerine çarpmayacaklarını zannediyorlar heralde ki 200e yakın süratlerde 1 metre bile boşluk bırakmadan gidiyorlar. Öndeki gaz kesse girecekler ki zaten girmişler de çok güldüm :D :D Eski bir videoda b7 passatla 200+ hızda giderken şoförü de çekmiş bi kolu kapıya dayamış direksiyonu tek elle tutuyor hay yarabbim kafalara gel. Bu kadar cehalet beni rahatsız etti bu da kaza videosu :D

Benim anlamadığım yer şu hadi tamam aceleniz var soldan yardıra yardıra gidiyorsunuz da bahçelinin hemen arkasındaki passat neden sağ şeritte gidenleri de hunharca taciz ediyor? 180-190'la gidip sağ şeritte 90-100le giden arabanın kıçına kıçına inatla gitmenin mantığı ne? Ayrıca tanıdık olunca birbirlerine çarpmayacaklarını zannediyorlar heralde ki 200e yakın süratlerde 1 metre bile boşluk bırakmadan gidiyorlar. Öndeki gaz kesse girecekler ki zaten girmişler de çok güldüm :D :D Eski bir videoda b7 passatla 200+ hızda giderken şoförü de çekmiş bi kolu kapıya dayamış direksiyonu tek elle tutuyor hay yarabbim kafalara gel. Bu kadar cehalet beni rahatsız etti bu da kaza videosu :D

Yorumlar fena.

Beyler Arteon için, Yeni Micra için , Fiesta için, Ford Ecosport için, CX5 için, Superb Combi için ve Range Rover Velar için yazı mı istersiniz video mu? Ona göre vaziyet alacam bugün Arteon'a gidecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...