UlanBu nedir ya .
UlanBu nedir ya .
Yav yokIşten gece yarısına doğru çıktığım için toplu taşıma pek kalmıyor mecburen biniyorum, yoksa otobus minibüs candırbazen şirket aracında kemer tokası koltuk altınsa oluyo bazen çıkarıyom ama çıkarmadığım zaman hep tedirginim.
Edit: bu arada zenginsiniz herhalde sürekli taksiyle.
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer Çözüm Niteliğiİzmir ve Aydın Taraflarında kuvvetli bir deprem oldu.Ayrıntılar bilinmiyor
Var mı sallanan ?
Büyük geçmiş olsun knkÖlüyodum yaaaaa
Sağol knk uykumdan uyandırdı deprem zıpladım eramın içine hemen ya şimdi daha iyi anladım ev alma araba al...Büyük geçmiş olsun knk
Sağol knk uykumdan uyandırdı deprem zıpladım eramın içine hemen ya şimdi daha iyi anladım ev alma araba al...
Ben onu 1999'da öğrendim. Büyük geçmiş olsun.Sağol knk uykumdan uyandırdı deprem zıpladım eramın içine hemen ya şimdi daha iyi anladım ev alma araba al...
Knk ilk defa bu kadar şiddetli hissedildi ara ara olmaya devam ediyor araba sallanıyo şşsğdğf
Benim arkadaşım Bodrum'da çalışıyor dükkan pattes olmuş hep raflar içkiler falan
sağol knk hayırdır knk bilmiyodum Sakarya'da mı oturuyordunuzBen onu 1999'da öğrendim. Büyük geçmiş olsun.
Kocaeli. Aynı yıl hem 7.4 Gölcük, hem de 7.6 Düzce depremini yedik. İkisinin ortası sayılacak Gölcük'e daha yakın bir yerdeyiz. Hala aynı evde oturuyorum Hatta aynı odadayımKnk ilk defa bu kadar şiddetli hissedildi ara ara olmaya devam ediyor araba sallanıyo şşsğdğf
sağol knk hayırdır knk bilmiyodum Sakarya'da mı oturuyordunuz
Abi şu senin HARP'ın ayarları hala oturmadı galibaKocaeli. Aynı yıl hem 7.4 Gölcük, hem de 7.6 Düzce depremini yedik. İkisinin ortası sayılacak Gölcük'e daha yakın bir yerdeyiz. Hala aynı evde oturuyorum Hatta aynı odadayım
Az kaldı abi oturtucaz yakında merak etme 11lik tek deprem yapıcam sonra endişelenecek hiçbirşey kalmayacakAbi şu senin HARP'ın ayarları hala oturmadı galiba