Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu 3 kuruşluk topçuları alacağım diye Bruma'yı, Sneijder'i ( maaşından dolayı ) sattılar. Podolski'yi yaşından dolayı gönderdiler ama 32 yaşında Gomis aldılar, üstelik mevzu yaşsa Selçuk kaç yaşında ? Mevzu paraysa eğer Gomis, Belhanda, Maicon v.s toplasan bir Podolski bir Sneijder etmez. Etmediği gibi bunların toplam maaşı, bonservisi gönderilen oyuncuların maliyetinden fazla. Çok fazla küfür edeceğim ama ban yerim. Böyle yönetimin ben ta..

abi ben kendi kendime ceza yazacam nerdeyse

DFM7eHOUMAIimzY.jpg:large
ÖKÜZ ALIRIZ O PARAYA ÖKÜZ

ya aslında kura sonrası vs hiç umudum yoktu. bu yönetimle bu hocayla olmaz dedim hep ama bu kadar çabuk rezil olacağımızı ben de beklemiyordum
Yetenekli bir tane topçu yok. Rakip kapanmış gol yememek üzere ama uzaktan şut atabilen 2 adamımızı da gönderdiler. 90 dakika boyunca uzaktan şut çekemedik bir türlü. Sneijder ve podolski olsaydı eminim şuttan gol atardık her iki maçta da.

Yetenekli bir tane topçu yok. Rakip kapanmış gol yememek üzere ama uzaktan şut atabilen 2 adamımızı da gönderdiler. 90 dakika boyunca uzaktan şut çekemedik bir türlü. Sneijder ve podolski olsaydı eminim şuttan gol atardık her iki maçta da.

aynen öyle. Geçen sene ben sövüyodum niye orta açmıyoruz eren var diye. Erenin yanına daha iyisi gomis geldi gene düzgün orta açan yok. 2 tane mi ne isabetli orta var onlar da gol olmadı

arkadaşım son 6 7 senedir olduğu gibi yine aldı ama elleri titreyerek bu sefer. Bugün maçtaydı. Az önce konuştum kendini kesecek sinirden
Evim stada çok yakın, ne zaman metroya binsem maç günleri Galatasaraylılığımı sorguluyorum. Sürekli bir küfür, metroyu sallamaca akabinde makinistin klimaları kapatması, bira/çekirdek/at eti köftesi artıkları dolduruyor ortalığı. Bir de bugün yarım saatten fazla süre belediyenin aptallığından dolayı peronda bekledik bilmem kaç bin kişi. Bir de üstüne bu sonuç...

Ekli dosyalar

• 2017-07-20 19.35.47.jpg
    2017-07-20 19.35.47.jpg
    788.3 KB · Görüntüleme: 118
Evim stada çok yakın, ne zaman metroya binsem maç günleri Galatasaraylılığımı sorguluyorum. Sürekli bir küfür, metroyu sallamaca akabinde makinistin klimaları kapatması, bira/çekirdek/at eti köftesi artıkları dolduruyor ortalığı. Bir de bugün yarım saatten fazla süre belediyenin aptallığından dolayı peronda bekledik bilmem kaç bin kişi. Bir de üstüne bu sonuç...

maçın 40ncı dksnda hala stada giremeyenler vardı, ulaşım skandalı bitmiyor, onu geçtim stadda 2 aydır maç oynanmadı zemine bakım yapılmamış rezil halde. Staddaki kırmızı koltuklar pembeye döndü. Futbol takım kadrosu teknik heyet riva florya eleştriyoruz tamam ama adamların bi tane olumlu yaptığı şey yok be

aynen öyle. Geçen sene ben sövüyodum niye orta açmıyoruz eren var diye. Erenin yanına daha iyisi gomis geldi gene düzgün orta açan yok. 2 tane mi ne isabetli orta var onlar da gol olmadı
Doğru düzgün ne kanat var ne de hücumcu back var.. Linnes 2 orta anca açtı 1 tanesi falan isabetliydi. Carole'ü zaten hiç söylemiyorum, sabri daha iyi yemin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...