Ben bunu kacirmisim, 35:00 ten sonrasi cok iyiymisAğabeyi
Ben bunu kacirmisim, 35:00 ten sonrasi cok iyiymisAğabeyi
İki tekerdeki 68 arabadaki 168den daha hızlı gelir ben de bi kere 3km yolu 3dk'da indim ortalama hız 60km yapıyor virajlar dahil bi ara lensim çıktı zannettim jsjdkdkd68.2 gördüm korktum baya kask alıcam pazar günü yarın haftalığımı alayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bunu lisede derste yapıyodum ya yıllığa bile yazdılarŞaka gibi ya
Yalnız pit-stop seslerine bittimBen bunu lisede derste yapıyodum ya yıllığa bile yazdılar
Nede kaldı yahu test ?
Bunlar aynı adamBöyle bir arkadaşta var
Wifi yok da videoyu açamadım ufak resimden de anlaşılmıyorBunlar aynı adam
Fazla vututu göz çıkarmaz devamWifi yok da videoyu açamadım ufak resimden de anlaşılmıyor
Benim yıllıkta 'Bu dünyaya bijon anahtarı olarak gelmen gerekiyordu' yazıyorBen bunu lisede derste yapıyodum ya yıllığa bile yazdılar
Efsane bir video serisidir.Bu gif hangi videodan alıntı?
İki tekerdeki 68 arabadaki 168den daha hızlı gelir ben de bi kere 3km yolu 3dk'da indim ortalama hız 60km yapıyor virajlar dahil bi ara lensim çıktı zannettim jsjdkdkd
Benim andaçımda da bir arkadaşım "hayat sana modifiyeli amerikan arabaları ve yanlanacak virajlar versin emniyet kemerin takılı depon hep ful olsun vututu "yazmıştı Daha nice yazılanlarda vardırda şimdi ilk aklıma gelen bu olduBenim yıllıkta 'Bu dünyaya bijon anahtarı olarak gelmen gerekiyordu' yazıyor
Nede kaldı yahu test ?
Bu şey değil mi ya sınavın ortasında ben bende böyle yapıyorum ya bi yerden sonra bırakamıyosunda sabahın 6 sında duş alırken bu sesleri çıkardığım için pederden az fırça yemedik .Şaka gibi ya
Adın çıkacak basçı Yasin'e