Altına yattın mı motoru görmeni engelleyecek bir tane levha. Zırh gibi duruyor orada Göreceğin tek şeyO neye benziyor yav bilgi verin karter koruma dediğiz< aygıt
Altına yattın mı motoru görmeni engelleyecek bir tane levha. Zırh gibi duruyor orada Göreceğin tek şeyO neye benziyor yav bilgi verin karter koruma dediğiz< aygıt
Benim de şimdiye kadar hiç kaskım olmadı kuzenlerin yanına gittikçe çöktüm kullandım 2 sene önce bi yazda 500km yaptım 450si kasksızBen bisikletin lastiğini şişirmeye 75Kr bulamazdım be kaska o kadar para nasıl verecektim bisiklet kullanırken. Bende eskiden çok bisiklet kullanırdım her gün Avcılar Florya Beşyol yapar dönerdik kasksız veletler olarak Allah korumuş demek
bana bulursan doblo olsun geçen dedemin dobloda yanlışlıkla söktüm biraz dkjlgjslkdO neye benziyor yav bilgi verin karter koruma dediğiz< aygıt
Altına yattın mı motoru görmeni engelleyecek bir tane levha. Zırh gibi duruyor orada Göreceğin tek şey
anten söz diğerleri bakıcaz artık..Benim de şimdiye kadar hiç kaskım olmadı kuzenlerin yanına gittikçe çöktüm kullandım 2 sene önce bi yazda 500km yaptım 450si kasksız
bana bulursan doblo olsun geçen dedemin dobloda yanlışlıkla söktüm biraz dkjlgjslkd
Bugun otobanda rampa cikarken arkamda b8 bir passat vardi. 4.vites 4 bin devire kadar aracimi zorladim ama passat gazi cekip birakiyordu belli. 1.6 tdi nasil boyle bir sey yapar lan diye moral bozuklugu icindeyken bir kac saniye icinde yokusta beni orta seritten gecti. Sonra fark ettim ki 2.0 tdi ( 3 kirmizili ) 4 motion yaziyordu. Galiba 240'lik uniteydi. Korkuttu beni namussuz.
Kuşadası-İzmir arası git-gelde kullanmıştım nar kırmızı renkli olanı köpek gibi çekiyor.Otobanda dci lar tsi larla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun acayip bir duyguBugun otobanda rampa cikarken arkamda b8 bir passat vardi. 4.vites 4 bin devire kadar aracimi zorladim ama passat gazi cekip birakiyordu belli. 1.6 tdi nasil boyle bir sey yapar lan diye moral bozuklugu icindeyken bir kac saniye icinde yokusta beni orta seritten gecti. Sonra fark ettim ki 2.0 tdi ( 3 kirmizili ) 4 motion yaziyordu. Galiba 240'lik uniteydi. Korkuttu beni namussuz.
Vallahi aynisi oldu bildigin 404 not found verdim saniyelik olarak. Kafam karisti, kalp atisim hizlandi, mantigim kabul edemedi. Noluyoruz lan falan dedim. Gerilim/Korku imdb puani 9 olur yani.
Benim duygularimla oynamadi net ve durust davrandi. Zaten sagdan dogru gazlayip giderken tum araclari ipe dizdi.Kuşadası-İzmir arası git-gelde kullanmıştım köpek gibi çekiyor.Otobanda dci lar tsi larla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun acayip bir duygu
ben elmadağı'nda 160lık tiguan tarafından aynı şeyi yaşadıktan sonra aynılarını yaşadımVallahi aynisi oldu bildigin 404 not found verdim saniyelik olarak. Kafam karisti, kalp atisim hizlandi, mantigim kabul edemedi. Noluyoruz lan falan dedim. Gerilim/Korku imdb puani 9 olur yani.
Bunları yaparken kaç yakıyor 6 falan mıKuşadası-İzmir arası git-gelde kullanmıştım nar kırmızı renkli olanı köpek gibi çekiyor.Otobanda dci lar tsi larla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun acayip bir duygu
1-para 2-tork adamı bozuyor ya onu farketmiştim o arabada.500 nm yle aynen şöyle oluyorsun.Benim duygularimla oynamadi net ve durust davrandi. Zaten sagdan dogru gazlayip giderken tum araclari ipe dizdi.
Gelismis e tikla
12k kmdeydi ortalaması 6,9 du benden sonra 7 yazıyordu.Tahmini km de 30 krş yaktı ama geçen yaz mevsimindeydi o yüzden litre fiyatını falan hatırlamıyorum hayal meyal aklımda kalmışben elmadağı'nda 160lık tiguan tarafından aynı şeyi yaşadıktan sonra aynılarını yaşadım
Bunları yaparken kaç yakıyor 6 falan mı
Başka şekilde hallettim sağol abi telefonu bağladım ve mail atacağım dosyayı telefona aktardım . Bu arada senin arkadaşlarını soramadım mesajını gördüğümde çoktan taksiye binmiştim kusura bakma .Gelismis e tikla
Muhtemelen "devam etmeniz riskli" falan dicek, sen devam et.
Sonra hemen sifreni degistir, yoksa kurtarici mail adresi ve telefon ekle
hallolmasi lazim bu sekilde
Hallettigine sevindim. Arkadaslar icin de canin sagolsun, keyfine bak.Başka şekilde hallettim sağol abi telefonu bağladım ve mail atacağım dosyayı telefona aktardım . Bu arada senin arkadaşlarını soramadım mesajını gördüğümde çoktan taksiye binmiştim kusura bakma .
O yuzden torku yuksek makineleri cok seviyorum...1-para 2-tork adamı bozuyor ya onu farketmiştim o arabada.500 nm yle aynen şöyle oluyorsun.
Haftaya pazar akşamı dönüyorum inşallah gelir gelmez ilk durak kokoreççi . Valla ilerde İrlanda da yaşamak isterim gerçekten güzel memleket. Hatta belli mi olur belki üniversiteyi burada okurum .Hallettigine sevindim. Arkadaslar icin de canin sagolsun, keyfine bak.
Sen ne zaman donuyorsun, irlandali olayim deme sakin
Sana RR SVR verelim abi 650 tork 5.0 makine oyyy oyyy çok zevkliydi ingiliz aygırı .O yuzden torku yuksek makineleri cok seviyorum...
İmkan varsa kesinlikle oku. Kaçırma. Sonra çok pişman oluyorsun.Haftaya pazar akşamı dönüyorum inşallah gelir gelmez ilk durak kokoreççi . Valla ilerde İrlanda da yaşamak isterim gerçekten güzel memleket. Hatta belli mi olur belki üniversiteyi burada okurum .