Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bisikletin lastiğini şişirmeye 75Kr bulamazdım be kaska o kadar para nasıl verecektim bisiklet kullanırken. Bende eskiden çok bisiklet kullanırdım her gün Avcılar Florya Beşyol yapar dönerdik kasksız veletler olarak Allah korumuş demek
Benim de şimdiye kadar hiç kaskım olmadı kuzenlerin yanına gittikçe çöktüm kullandım :D 2 sene önce bi yazda 500km yaptım 450si kasksız :D :D
O neye benziyor yav bilgi verin karter koruma dediğiz< aygıt:D
bana bulursan doblo olsun geçen dedemin dobloda yanlışlıkla söktüm biraz dkjlgjslkd

Bugun otobanda rampa cikarken arkamda b8 bir passat vardi. 4.vites 4 bin devire kadar aracimi zorladim ama passat gazi cekip birakiyordu belli. 1.6 tdi nasil boyle bir sey yapar lan diye moral bozuklugu icindeyken bir kac saniye icinde yokusta beni orta seritten gecti. Sonra fark ettim ki 2.0 tdi ( 3 kirmizili ) 4 motion yaziyordu. Galiba 240'lik uniteydi. Korkuttu beni namussuz.

Bugun otobanda rampa cikarken arkamda b8 bir passat vardi. 4.vites 4 bin devire kadar aracimi zorladim ama passat gazi cekip birakiyordu belli. 1.6 tdi nasil boyle bir sey yapar lan diye moral bozuklugu icindeyken bir kac saniye icinde yokusta beni orta seritten gecti. Sonra fark ettim ki 2.0 tdi ( 3 kirmizili ) 4 motion yaziyordu. Galiba 240'lik uniteydi. Korkuttu beni namussuz.

Kuşadası-İzmir arası git-gelde kullanmıştım nar kırmızı renkli olanı köpek gibi çekiyor.Otobanda dci lar tsi larla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun acayip bir duygu

Son düzenleme:
Vallahi aynisi oldu bildigin 404 not found verdim saniyelik olarak. Kafam karisti, kalp atisim hizlandi, mantigim kabul edemedi. Noluyoruz lan falan dedim. Gerilim/Korku imdb puani 9 olur yani.
ben elmadağı'nda 160lık tiguan tarafından aynı şeyi yaşadıktan sonra aynılarını yaşadım :D :D
Kuşadası-İzmir arası git-gelde kullanmıştım nar kırmızı renkli olanı köpek gibi çekiyor.Otobanda dci lar tsi larla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun acayip bir duygu
Bunları yaparken kaç yakıyor 6 falan mı :D

Benim duygularimla oynamadi net ve durust davrandi. Zaten sagdan dogru gazlayip giderken tum araclari ipe dizdi.
1-para 2-tork adamı bozuyor ya onu farketmiştim o arabada.500 nm yle aynen şöyle oluyorsun.
Jeremy-Clarkson-Laughing-Driving-an-18-Wheeler.gif

Gelismis e tikla
Muhtemelen "devam etmeniz riskli" falan dicek, sen devam et.
Sonra hemen sifreni degistir, yoksa kurtarici mail adresi ve telefon ekle
hallolmasi lazim bu sekilde
Başka şekilde hallettim sağol abi telefonu bağladım ve mail atacağım dosyayı telefona aktardım :). Bu arada senin arkadaşlarını soramadım mesajını gördüğümde çoktan taksiye binmiştim kusura bakma :(.

Başka şekilde hallettim sağol abi telefonu bağladım ve mail atacağım dosyayı telefona aktardım :). Bu arada senin arkadaşlarını soramadım mesajını gördüğümde çoktan taksiye binmiştim kusura bakma :(.
Hallettigine sevindim. Arkadaslar icin de canin sagolsun, keyfine bak.
Sen ne zaman donuyorsun, irlandali olayim deme sakin :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...