Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@motorsinann :D :D :D
36c3f6db-b214-4436-afe3-488b9b8aa143.jpg

Zaten sirf satis adedine bakacak halleri yok ki insanlar neden Golf tercih ediyor? araba evrensel abi herkese hitap ediyor bu yüzden onunla birlikte test ediyor olabilirler. Ona bakılırsa daha önce boyle cok rakibuyle test edilirken yakalanan araçlar oldu ama bilemiyorum yani.

valla ceyhuncum lafı hiç dolandırmadan dümdüz burdan yazıyorum, zamanında vagcı olmasam da golf4 severdim tiguan severdim ama sayende komple vw'den soğudum. Premium bmw'nin vw'den esinleneceğini yazmışsın, yetmemiş golf her kesime hitap ediyor o yüzden bmw golfe bakmış olabilir demişsin.

Bmw golf vs bi tek türkiye için araba yapmıyor, türkiyede doğuş sayesinde oluşan vw premium araba yeaaaaa ikinci eli de çok iyi yeaaa algısından ötürü klimasız golfü bile sattılar. Diğer ülkelerde durum aynı mı? Değil. E bmw de bu golf nası türkiyede çok satılıyor diye imrenip bakacak değil.

Ha diyelim ki baktı diyelim ki örnek aldı diyelim ki kıskanıyo çekemiyo vs. Bütün bunlar gerçek olsa bile senin at gözlüğü misali sürekli olarak savunduğun vagcılığın sayesinde forumda her gün birileri vag düşmanı oluyor. Yapma, etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...