Zaten sirf satis adedine bakacak halleri yok ki insanlar neden Golf tercih ediyor? araba evrensel abi herkese hitap ediyor bu yüzden onunla birlikte test ediyor olabilirler. Ona bakılırsa daha önce boyle cok rakibuyle test edilirken yakalanan araçlar oldu ama bilemiyorum yani.
haydeee 1 ay sonra gelsin bu ya :/
Yeni almıştın dimi abi sen lastikleri yaktım bi dal :/
Yapma yahe yav ben 900e lastik aldım adam 1400e istediğim jantı + lastikleri veriyo petlas metlas olsun
Yapma ya
Bu aralar Polo yüklemek meşhur. Hunharca yüklüyorlar düzde iyi yürüyor böyle bol stickeri olanlara fazla bulaşmamak lazımDieselgate stickerı yapıştıralım mı şuna?
Ekli dosyayı görüntüle 8390
Istanbul parkta görmüştüm böyle stickerli polo tsi, e92 m3 golf r arasında duruyorduBu aralar Polo yüklemek meşhur. Hunharca yüklüyorlar düzde iyi yürüyor böyle bol stickeri olanlara fazla bulaşmamak lazım
Senin olay aklimdada bir bosluk bulamadim daha.Avrupadaki gibi değil ki bee türkiyede 1.6tdi 2 çeker sattılar yükseklik falan aynı. Yani süslenmiş comfortline o yüzden ben de hayal kırıklığına uğramıştım geldiğinde 2.0tdi 4motion değil diye yoksa boş da olsa onu aldırırdım
Bence komik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acelesi yok kaptanım sen ne zaman müsait olursanSenin olay aklimdada bir bosluk bulamadim daha.
benim arabada da böyle stepne var, babam tutturmuş bundan cacık olmaz normal jant lastik bulcam ben diye
Sac janta çıkma lastik ayarlayıverirsin müdürüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komikmi
Bırakgülmedim ki olm adam diyo ki suv vs bi aracı niye pısarsın ki diyor
gülmedim ki olm adam diyo ki suv vs bi aracı niye pısarsın ki diyor
yav ayarlarım da stepne yuvasında lpg tankı var zaten, jant lastik ayarlasam bagajda daha fazla yer kaplıcak, gerek yok