Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah gün doğmadan köylülüğün dibine vuracağım. Köyün eski minibüs şoförlerinden öğrendiğim yöntemlerle debriyajsız vites ata ata sanayiye gideceğim. Onlar can sıkıntısına yapardı, ben mecburiyetten.

Hangi bilginin nerede lazım olacağı belli olmuyor :D

ooo haydi bakalım fazla tutmaz inşallah abi

Babama bir Crosscaddy alalım diyorum :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Crosscaddy ufak detaylarla güzelleştirilmiş trendline gibi hacı ama comfort parasına satıyorlardı. Babam da almayı düşündü de donanım zayıf diye vazgeçirdim comfort aldık :D piyasası ne alemde bilmiyorum ama bütçe yetiyorsa 2.0tdı sportline tavsiye ederim :D
1 ay dilimden düşmeyecek :(
Ne güzel şarkı işte abi ciğer sökengillerden :D :D

Niye ki bence bakabilir sonuçta o segmentte kullanışlılık olarak ve satış adedi olarak zirveye oynayan bir model zaten yeni 1 Serisi önden çeker olacak bununda etkisi olabilir.
Bmw ilk defa onden cekerli araba yapmiyor.Kaldiki eger ona gore yapacaksada satis adedine bakmazlar belli konularda iyi olanlara bakilir adam ben golfe gore yapim demez bu kadar dar ar ge si yoktur herhalde adamlarin.ustelik biri premium biri normal bir marka bana sacma geldi.

Bmw ilk defa onden cekerli araba yapmiyor.Kaldiki eger ona gore yapacaksada satis adedine bakmazlar belli konularda iyi olanlara bakilir adam ben golfe gore yapim demez bu kadar dar ar ge si yoktur herhalde adamlarin.ustelik biri premium biri normal bir marka bana sacma geldi.
Zaten sirf satis adedine bakacak halleri yok ki insanlar neden Golf tercih ediyor? araba evrensel abi herkese hitap ediyor bu yüzden onunla birlikte test ediyor olabilirler. Ona bakılırsa daha önce boyle cok rakibuyle test edilirken yakalanan araçlar oldu ama bilemiyorum yani.

3qgO3r.jpg

Arabanın sahibinin hangi akrabama ait olduğunu söylememe gerek yok sanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...