WUHUUU Buralar karışır
Ashdhasasdh Nasıl bir ali cengiz oyunudur bu transfer yapmak için bonservis almaları lazımdı.Boluya 1 verip 1 almışlar
Koş abi koş
ay işini bilir
WUHUUU Buralar karışır
Ashdhasasdh Nasıl bir ali cengiz oyunudur bu transfer yapmak için bonservis almaları lazımdı.Boluya 1 verip 1 almışlar
Koş abi koş
Ebesinin nikahında telefonun bile çekmediği köyün başında donmuş haldeydim yeni geldim uyumaya gitcektim ama bişi mi olduOOO yönetici bey onlayn
Yav hocam ne güzel yazmışsınız arkadaki 3-4 adet mesajı okudum ve çoğuna katılıyorum senin aksine okumadan araştırmadan yazan konuşan insanlardan sonra ilaç gibi geldi. Okuduğum kadarki konuşmada benim eklemek istediğim tek şey, ülkenin katmadeğerli satışa olan ihtiyacı olur. Bu da sağlam imajlı bir marka oluşturmak demek yoksa malezya da üretmiş çinde üretmiş olması markaya nazaran çok önemli değil. Kanımca kumaş örneği oldukça açık ve basit türkiyede üretilen dikilen kumaş tişört tekstil ürünlerinin haddi hesabı yok fakat bunların hiçbirinin adam akıllı katma değeri yok üretici tişörtü 5 e üretiyorsa alıcısı olan markalar (polo, hilfiger, tommy, gant zara, gap...) 10 a alır 100 e satar niye çünkü üzerinde markası var. Kısa kesmek istiyorum ama sonuç, bu işin taşeronluğunu yapan tr firmasının kar oranı ile marka yapmış olan firmanın kar oranından ziyade bu kar için kısa vadede dökülen alın terinin kâra oranı. E hali hazırda istihdam sağlıyor diyceksiniz ben zaten üretmeyelim demiyorum üretelim fakat ürettiklerimizi kendimiz pazarlayabilelim ki yüksek maaşlı çalışan istihdamı sağlayalım daha çok para gelsin ve refahımızı arttıralım.Bu arada Türk insanının en çok sevdiğim yönlerinden birisi devlet meselelerine kafa yoruyor olması. Bunun sebebi büyük ihtimalle tarih boyunca ülkemizin yaşadığı siyasi ve ekonomik krizlerdir.
Yalnız size bir tavsiyem var, günümüzde medyanın aldığı hal ortada. İnanın Türkiye ve orta doğu ile ilgili birçok haberi burda (Irak'ta ) Iraklılar ve diğer yabancılardan öğreniyorum. Bu yüzden özellikle İngilizcesi olanlar lütfen 2-3 uluslar arası haber ajansını da takip edin daha sağlıklı, doğru bilgi edinmek istiyorsanız (BBC , CNN gibi kanallar değil ama). İngilizcesi olmayanlar için de artık bütün browserların translator eklentisi var, az çok işinizi görür.
Bir halini hatrını sorayım diye şiiittim.Ooo yönetici yorgunEbesinin nikahında telefonun bile çekmediği köyün başında donmuş haldeydim yeni geldim uyumaya gitcektim ama bişi mi oldu
Puahahdhahdhabsjahahahaha o ne öyle ya ayarca mazdaya cirkin dedik bi de bu çıktı başımıza@maximaorhan bence imzam çok tatlı oldu, bakıp bakıp gülerim
herkes bi yerden ekmek yiyecek o da maalesef rakamlarla oluyor. Otoparkta bile clickbait'e kayan başlıklar olabiliyor. üzücü ne diyeyimÜç milyar yediyüz elli milyonluk hörikeynle gazladık bla bla..
malesef otopark elinden geldiğince uzak durmaya çalışıyor. Tabi arada bikaç tane kaçıyor ama o da mazur görülür.herkes bi yerden ekmek yiyecek o da maalesef rakamlarla oluyor. Otoparkta bile clickbait'e kayan başlıklar olabiliyor. üzücü ne diyeyim
Yav hocam ne güzel yazmışsınız arkadaki 3-4 adet mesajı okudum ve çoğuna katılıyorum senin aksine okumadan araştırmadan yazan konuşan insanlardan sonra ilaç gibi geldi. Okuduğum kadarki konuşmada benim eklemek istediğim tek şey, ülkenin katmadeğerli satışa olan ihtiyacı olur. Bu da sağlam imajlı bir marka oluşturmak demek yoksa malezya da üretmiş çinde üretmiş olması markaya nazaran çok önemli değil. Kanımca kumaş örneği oldukça açık ve basit türkiyede üretilen dikilen kumaş tişört tekstil ürünlerinin haddi hesabı yok fakat bunların hiçbirinin adam akıllı katma değeri yok üretici tişörtü 5 e üretiyorsa alıcısı olan markalar (polo, hilfiger, tommy, gant zara, gap...) 10 a alır 100 e satar niye çünkü üzerinde markası var. Kısa kesmek istiyorum ama sonuç, bu işin taşeronluğunu yapan tr firmasının kar oranı ile marka yapmış olan firmanın kar oranından ziyade bu kar için kısa vadede dökülen alın terinin kâra oranı. E hali hazırda istihdam sağlıyor diyceksiniz ben zaten üretmeyelim demiyorum üretelim fakat ürettiklerimizi kendimiz pazarlayabilelim ki yüksek maaşlı çalışan istihdamı sağlayalım daha çok para gelsin ve refahımızı arttıralım.
Dünki tarkan faciasından sonra bu çok iyi olmuşO değilde burda evinde kaldigim aile bugün bazı ülkelerin savaş uçaklarının gösteri yaptı bir yere gidip onları izledi. Dedim Türkiye varmıydı dediler yoktu. Dedim olsaydı tam olarak şöyle oldu ve aşağidaki videoyu izlettim adamların ağzı açık kaldı dediler siz çılgınsınız dedim bende bizde böyle valla .
(en son uçan Türkiye)
Aynen öyle hacım durumu bi şekilde kotardık işte .Dünki tarkan faciasından sonra bu çok iyi olmuş
Bir halini hatrını sorayım diye şiiittim.Ooo yönetici yorgun
Puahahdhahdhabsjahahahaha o ne öyle ya ayarca mazdaya cirkin dedik bi de bu çıktı başımıza