Sağ salim gidip geldiysen problem yok abi , normal bir saat olsa Kandira sapağından önünü keserdim ama ...Cevap 24 saat sonra geliyor: İzmit Oto Sanayi. Gittim geldim.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağ salim gidip geldiysen problem yok abi , normal bir saat olsa Kandira sapağından önünü keserdim ama ...Cevap 24 saat sonra geliyor: İzmit Oto Sanayi. Gittim geldim.
Bu konuda 1.lik tartışmasız araplarındır, gümüşçüde çalışıyorum, adamın biri yüzük fiyatı sordu 120tl dedim 25 veririm dedi baska biri 90tl lik ürüne 30versem olumu diyor eskiden uğraşıyordum da artık by by yapıyorum
Oldu bi de yatalım...töbe töbe arapa bak yaBu konuda 1.lik tartışmasız araplarındır, gümüşçüde çalışıyorum, adamın biri yüzük fiyatı sordu 120tl dedim 25 veririm dedi baska biri 90tl lik ürüne 30versem olumu diyor eskiden uğraşıyordum da artık by by yapıyorum
İşin kötü tarafı da son zamanlarda gelen musterilerin nerdeyse hepsi arap mecburen muhattap oluyoruzOldu bi de yatalım...töbe töbe arapa bak ya
Zor iş ya kolay gelsinİşin kötü tarafı da son zamanlarda gelen musterilerin nerdeyse hepsi arap mecburen muhattap oluyoruz
TeşekkürlerZor iş ya kolay gelsin
Kesinlikle katiliyorum, bunu a$manin yolu uretimden geciyor fakat maalesef gunumuzde sirket kurmak, birseyler uretmek hele hele sanayicilik cok cok zorlasti. Insanlar batmaktan korkuyor haliyle, muhtemelen hukumetin zorlastirmasinin sebebi de ilerde batik sirketlerle karsilasmamak. Ornegin @Cagdas Cag in bashettigi gibi bankacilik sistemi, evet bankalarin kar marjlari eskisine gore dustu ama daha saglam bir sistemleri var artik. Hatirlayin ABD nin en buyuk bankasi Citi bank devlet destegi olmasaydi batiyordu, avrupada bircok mega banka batti yada batagin esigine geldi.
Ewet genc yatirimcilara destekler fln veriliyor ama nasil pek bilmiyorum acikcasi.
Bu arada yeni duydugum bir seyi paylasmak isterim. Kuzenim Puket te yasiyor ve cinde teskstil isi yapiyor. Su anda devlet turk sirketlerinin yurtdisinda sube acmalari icin inanilmaz destekler veriyormus, acmayan aptaldir falan diyor. Kendim arastirmadim ama 1.5 milyon USD ye varan kira, reklam, danismanlik, maas, fuar vs vs destegi vergi muafiyeti, nakliyat yardimlari veriyormus.
Acikcasi NUSR-ET in de bu kadar hizli buyumesinde bunun etkisi oldugunu dusunuyorum. Bence cok onemli ve mantikli. Adami instagramda takip ediyorum, new york ta mekan aciyor simdi, masallah sokak ta tanimayan yok herkes salt bae hareketi yapiyor gorunce, yanina gelip foto cektiriyorlar
Fena da olmamışlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu daha fazla kirlenmesin diye burada cevaplayayım dedim.e36 325i özel, ikonik, karakteristik bir araç değil. eğer orjinal bir r34 kullanılmak istenseydi hem fiyat çok astronomik olurdu hem de sürekli sökülüp takılan kısa ömürlü bir drift aracı için çok mantıksız olurdu. aracın yarıştığı lig neredeyse sadece silvia ve bmwlerden oluşuyor bunların yanında düzgün yapılmış bir projeyle renk katıldı. ayrıca ne olursa olsun bu kadar emek harcanmış bir projeye güler geçerim demeniz saygısızlıktır
Allahım güzelliklere bak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diğer siyasi meselelere forum içerisinde girmemeye özen gösteriyorum. Birden bire ortam yükselirse sorumlusu olmak istemem. O yüzden forumda çok güzel tutturmuş olduğum apolitik armut çizgimi korumaya çalışıyorumBu arada Türk insanının en çok sevdiğim yönlerinden birisi devlet meselelerine kafa yoruyor olması. Bunun sebebi büyük ihtimalle tarih boyunca ülkemizin yaşadığı siyasi ve ekonomik krizlerdir.
Yalnız size bir tavsiyem var, günümüzde medyanın aldığı hal ortada. İnanın Türkiye ve orta doğu ile ilgili birçok haberi burda (Irak'ta ) Iraklılar ve diğer yabancılardan öğreniyorum. Bu yüzden özellikle İngilizcesi olanlar lütfen 2-3 uluslar arası haber ajansını da takip edin daha sağlıklı, doğru bilgi edinmek istiyorsanız (BBC , CNN gibi kanallar değil ama). İngilizcesi olmayanlar için de artık bütün browserların translator eklentisi var, az çok işinizi görür.
LAAAAAAAN. Senden alıyorum müjderi haberi Dokhtooor.Aşşırı boş bir günüm yarım karpuz aldım evde kaşıklayıp twitter takılıyordum bir baktım Negredo Beşiktaşta! yazıyor.Ne diyorsunuz @berkertekin @sputnik ??
Sevincimi içimde yaşıyorum abi malum olaydan sonra ayıp olur şimdi abilerime @CenkGs @alfhonso ve @Cagdas Cag aLAAAAAAAN. Senden alıyorum müjderi haberi Dokhtooor.
Şimdi bakıyorum da, "Alo Simao ben Forlan", "Zola Fener'de" başlıklarına da benzemiyor ya. Bayağı bayağı geliyor sanki. Demba Ba level bir adam. Beklerizz