Son düzenleme:
5lt suyu görünce aklıma sabah geçirdiğim kaza geldi. Duşta kaydım düştüm ayağı burktum be müdürüm. Bandajladım, paytak paytak gezdim bütün gün@Koraykaya @emert20 dünki sarı ferrari yanmış, Az önce showtvde haberlere çıktı. 5 liralık suyla söndürüldü diye haber yapmışlar
Geçmiş olsun abi .5lt suyu görünce aklıma sabah geçirdiğim kaza geldi. Duşta kaydım düştüm ayağı burktum be müdürüm. Bandajladım, paytak paytak gezdim bütün gün
Ferrari mi ? Demin televizyonda sigara falan diyordu bakamadım o muydu acaba?@Koraykaya @emert20 dünki sarı ferrari yanmış, Az önce showtvde haberlere çıktı. 5 liralık suyla söndürüldü diye haber yapmışlar
Geçmiş olsun abi5lt suyu görünce aklıma sabah geçirdiğim kaza geldi. Duşta kaydım düştüm ayağı burktum be müdürüm. Bandajladım, paytak paytak gezdim bütün gün
Valla benim gözüm kalmadı. Geçmiş olsun adama.@Koraykaya @emert20 dünki sarı ferrari yanmış, Az önce showtvde haberlere çıktı. 5 liralık suyla söndürüldü diye haber yapmışlar
Adam yaa person of interest izliyor büyüksün başkan ama teknik konuda bilgim yokEkli dosyayı görüntüle 8428
Bu neden oluyor ve nasıl çozebilrim birisi yardım edebilirmi?
hıc bılmıyorumkı banko yalanEkli dosyayı görüntüle 8429
@pulusoglu Ne diyor abi bu hangi mazdayı kullanıyor ki? Octavia testinin altına yazmışlar.
Bağımlılık yapıyor person of interest izlemeyenlere tavsiye ederimAdam yaa person of interest izliyor büyüksün başkan ama teknik konuda bilgim yok
Geçmiş olsun reyis allah beterinden korusın5lt suyu görünce aklıma sabah geçirdiğim kaza geldi. Duşta kaydım düştüm ayağı burktum be müdürüm. Bandajladım, paytak paytak gezdim bütün gün
Kesinlikle harika bir dizi bittiği için ağlamıştım geçen seneBağımlılık yapıyor person of interest izlemeyenlere tavsiye ederim
geçmiş olsun abi.5lt suyu görünce aklıma sabah geçirdiğim kaza geldi. Duşta kaydım düştüm ayağı burktum be müdürüm. Bandajladım, paytak paytak gezdim bütün gün
@alfhonso valla ya ulan cam balkon deyip geçiyozda adamın bindiği araca bak hele xdAdam cam balkondan nerelere geldi be