5lt suyu görünce aklıma sabah geçirdiğim kaza geldi. Duşta kaydım düştüm ayağı burktum be müdürüm. Bandajladım, paytak paytak gezdim bütün gün
haydeee geçmiş olsun abi sıkıntı yok dimi?
5lt suyu görünce aklıma sabah geçirdiğim kaza geldi. Duşta kaydım düştüm ayağı burktum be müdürüm. Bandajladım, paytak paytak gezdim bütün gün
Üçüncü değil ya ikinci. Hatta 1 buçuğuncu. Aslında 2 serisinde makyajla yenilenen iç tasarım, aynı banttan çıktıkları için 1 serisine de yediriliyor. Değişen şey klima çevresi ve yeni göstergeler sadece. Bir de shadowline dış trim paketi eklendi o kadar. Pek makyaj sayılmaz yani.Yav 3. makyajını yiyor artık kasa değişimi gelsin gerçi gelmesin çünkü önden çeker olacak .
Valla benim gözüm kalmadı. Geçmiş olsun adama.
@Koraykaya @emert20 dünki sarı ferrari yanmış, Az önce showtvde haberlere çıktı. 5 liralık suyla söndürüldü diye haber yapmışlar
Ferrari mi ? Demin televizyonda sigara falan diyordu bakamadım o muydu acaba?
Geçmiş olsun abi
@alfhonso abi dün bahsi geçen 458 nazara gelmiş . İzmarit yere değilde arabaya gelmiş , ders olmuştur umarım .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntılar vesilesiyle bugün okumayip atladigim yerler olduğunu farkettim ...yazdık ya hacım
Abi o haberi arıyorum Show TV'nin Youtube sayfasında yemek yerken duydum ama bakmadım çok merak ettim şimdi bakyazdık ya hacım
bence sigarayı bırakmıştır bi sigara milyonlarını yaktıSağlam ders olmuştur yanlız adama bidaha sigarayı öyle sallarmı yere doğru bilmem.
Ben evde olduğuma göre başka bir deli herhaldeHanginiz geziyor bizim sokakta etiketci eleman cengiz açmış gecenin koru koparıyor etrafi
efsane olmuş valla abi bi tane olacak garajda mis gibiÇok yırtıcı yahu..
Ah ulan ahh scirocco da acaniı gördü bu gozlerBen evde olduğuma göre başka bir deli herhalde
Bu arada hastası olduğum videoyu gene atmadan edemeyeceğim:
Hem de yeni 10 ileri şanzıman ve daha da güçlendirilmiş motoruyla var ya efsane olabilirdiefsane olmuş valla abi bi tane olacak garajda mis gibi
küçük gıdıklamalarda yapılsa tadından yenmez bir hal alırdıHem de yeni 10 ileri şanzıman ve daha da güçlendirilmiş motoruyla var ya efsane olabilirdi
iyi geceler abiDostlar muhabbete doyum olmaz ben kaçayım birde whatsapp da aktifseniz bende gelebilirmiyim
küçük gıdıklamalarda yapılsa tadından yenmez bir hal alırdı
Mountune gibi firmalar sadece bu araçlara özel arge çalışması yapıp gücü arttırabiliyor. Ford'la da anlaşmalılar araç garanti dışı kalmıyor. Focus rs için de 380-400 hp'ye varan güç kazançları mevcut bu firmalarda. Hem de bildiğim kadarıyla kozmetik değişimler de yapabiliyorlar. Ama tabii hep yabancı firmalar bunlar.
Mountune gibi firmalar sadece bu araçlara özel arge çalışması yapıp gücü arttırabiliyor. Ford'la da anlaşmalılar araç garanti dışı kalmıyor. Focus rs için de 380-400 hp'ye varan güç kazançları mevcut bu firmalarda. Hem de bildiğim kadarıyla kozmetik değişimler de yapabiliyorlar. Ama tabii hep yabancı firmalar bunlar.küçük gıdıklamalarda yapılsa tadından yenmez bir hal alırdı
iyi geceler abi
abi zaten türkiyede mustang alacak olsam ilk önce gider amerikada alıp dediğin tarzda bir garajda gerekli modifikasyon ve yükseltme işlemlerini yaptırıp türkiyeye getirip ötvsini ödeyip paşa paşa binerdimMountune gibi firmalar sadece bu araçlara özel arge çalışması yapıp gücü arttırabiliyor. Ford'la da anlaşmalılar araç garanti dışı kalmıyor. Focus rs için de 380-400 hp'ye varan güç kazançları mevcut bu firmalarda. Hem de bildiğim kadarıyla kozmetik değişimler de yapabiliyorlar. Ama tabii hep yabancı firmalar bunlar.
Ben bir sevemedim gitti şu Mustang'i, alacağım en son araçlar klasmanında yani Kafamda hep düz yol aracı olarak kalmış eski oyunlardan ve yenilerdede öyleabi zaten türkiyede mustang alacak olsam ilk önce gider amerikada alıp dediğin tarzda bir garajda gerekli modifikasyon ve yükseltme işlemlerini yaptırıp türkiyeye getirip ötvsini ödeyip paşa paşa binerdim