Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game of thrones 4ncü bölüm çok iyi :D :D :D :D :D :D
Başıma birşey gelmeyecekse ben diziyi izlemeyi başlarda bıraktım. Khal Drogo denen ejderya gibi adam verem gibi sıtma gibi birşeyden ölünce diziyi çok bir saçma buldum. Dedim bu dizide herkes harcanabilir :D Khaleesi ölürse dayanamam dedim, izlemedim. :)

Arada sırada da olsa ailede böyle bir aracın olması mükemmel bir duyguya benziyor abi Allah hayırlısıyla sahip eder İnşallah :D
Amin amin tesekkur ederim allah herkesin gonlune gore versin insallah kendi ailem olarak mazda falan tamamen rafa kalkti seneye kadar. yeni bir ev sahibi olmamiza ramak kaldi iste diger konudada onlarda araclari baya eskidi hatta berker abi aracin disi hakkinda net fikre sahip (gri passat) @berkertekin

Amin amin tesekkur ederim allah herkesin gonlune gore versin insallah kendi ailem olarak mazda falan tamamen rafa kalkti seneye kadar. yeni bir ev sahibi olmamiza ramak kaldi iste diger konudada onlarda araclari baya eskidi hatta berker abi aracin disi hakkinda net fikre sahip (gri passat) @berkertekin
Kaptanım üzülme, benim arabamın kaporta durumu o Passat'tan çok daha gri. Bak geçen sıcakta yine sıktığım silikon saldı, tampon yine açıldı mesela :D

abı yuzu cok eskıdı dıye onu pek dusunmedım acıkcası .
Yüzü yeni olunca öpüp koklayacak sanki :D Kaptan yüzü eski de, bütün jenerasyonlarında sapına kadar "ben D sınıfıyım" diye bağıran bir araba olmuştu, hala öyle. Bağımsız süspansiyon var. Motoru şanzımanı filan pırıl pırıl. Sağlam donanım koyarsınız arabaya eldeki bütçeyle, hiçbir eksiklik hissettirmez.
İki kanaldan da mevzu yürütüyoruz ya pes vallahi. Geyik başlığı 3 de açılır, 5 de açılır, 10 da açılır biz böyle... :D

Yüzü yeni olunca öpüp koklayacak sanki :D Kaptan yüzü eski de, bütün jenerasyonlarında sapına kadar "ben D sınıfıyım" diye bağıran bir araba olmuştu, hala öyle. Bağımsız süspansiyon var. Motoru şanzımanı filan pırıl pırıl. Sağlam donanım koyarsınız arabaya eldeki bütçeyle, hiçbir eksiklik hissettirmez.
İki kanaldan da mevzu yürütüyoruz ya pes vallahi. Geyik başlığı 3 de açılır, 5 de açılır, 10 da açılır biz böyle... :D
bence mx5 alsınlar olmazmı

Bizim kaptan spesifik bir japoncu ya subaru alır ya mazda amorti avensis.Benim oyum avensise olur.1.6 dizel ünite köpek gibi çekiyor bmwyle ortak yapım.2018 leri gelmeyecek.Bildiğin Accord muamelesi görür 3-5 seneye.Full avensis baya doyurucu ama manuel alıcaksan.

bence mx5 alsınlar olmazmı
Avensis'te ortam böyle abi 200 TL Avensis'e verilir mi bilmem ama malzeme bu şekil
211e52eb-4daa-41fa-8f65-7064c041417c.jpg
c876aef5-5bf8-4024-b441-de34692fcebe.jpg
31a0f7fc-128b-4937-98c1-247a0f404e8e.jpg
fa68b729-5dd2-47d0-a4c1-d5a8c8113c52.jpg
015a548e-21db-4d22-9a74-a79d8ed58cda.jpg

Toyota baya indirim yapıyor sen yeterki ben bundan almak istiyorum de :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...