Yahu tamam kızmış da, sattığı mal da Bentley Jaguar değil yani. Dacia satıyorsun dayı sakin ol
Başıma birşey gelmeyecekse ben diziyi izlemeyi başlarda bıraktım. Khal Drogo denen ejderya gibi adam verem gibi sıtma gibi birşeyden ölünce diziyi çok bir saçma buldum. Dedim bu dizide herkes harcanabilir Khaleesi ölürse dayanamam dedim, izlemedim.Game of thrones 4ncü bölüm çok iyi
Hayal gücüm paslanmıştı bayadır iyi oldu bu başlıkKoşun beyler @pulusoglu kaptanımdan mevzu var, züğürt çenelerimiz yorulsun @alfhonso @Yasin Aygun
https://www.otopark.com/forum/threads/200-milyar-limitli-araç-tavsiyesi.5078/
Valla acikcasi bende saskinlik icerisindeyim araca arada totom deger bide yikamasi bakimi bende olur o kadar kisacasi SOFORHayal gücüm paslanmıştı bayadır iyi oldu bu başlık
Arada sırada da olsa ailede böyle bir aracın olması mükemmel bir duyguya benziyor abi Allah hayırlısıyla sahip eder İnşallahValla acikcasi bende saskinlik icerisindeyim araca arada totom deger bide yikamasi bakimi bende olur o kadar kisacasi SOFOR
Amin amin tesekkur ederim allah herkesin gonlune gore versin insallah kendi ailem olarak mazda falan tamamen rafa kalkti seneye kadar. yeni bir ev sahibi olmamiza ramak kaldi iste diger konudada onlarda araclari baya eskidi hatta berker abi aracin disi hakkinda net fikre sahip (gri passat) @berkertekinArada sırada da olsa ailede böyle bir aracın olması mükemmel bir duyguya benziyor abi Allah hayırlısıyla sahip eder İnşallah
Kaptanım üzülme, benim arabamın kaporta durumu o Passat'tan çok daha gri. Bak geçen sıcakta yine sıktığım silikon saldı, tampon yine açıldı meselaAmin amin tesekkur ederim allah herkesin gonlune gore versin insallah kendi ailem olarak mazda falan tamamen rafa kalkti seneye kadar. yeni bir ev sahibi olmamiza ramak kaldi iste diger konudada onlarda araclari baya eskidi hatta berker abi aracin disi hakkinda net fikre sahip (gri passat) @berkertekin
benım mazdada kotu halde. passatın uzerınde pas var pas hemde ıkı uc degıl ...Kaptanım üzülme, benim arabamın kaporta durumu o Passat'tan çok daha gri. Bak geçen sıcakta yine sıktığım silikon saldı, tampon yine açıldı mesela
Bizim müdürde yeni avensis var abi fiyatı 200ün baya altında 1.6D manuel ama onunki iç mekanını beğenmiştim ben baya farları falanda iyidiabı yuzu cok eskıdı dıye onu pek dusunmedım acıkcası .
Yüzü yeni olunca öpüp koklayacak sanki Kaptan yüzü eski de, bütün jenerasyonlarında sapına kadar "ben D sınıfıyım" diye bağıran bir araba olmuştu, hala öyle. Bağımsız süspansiyon var. Motoru şanzımanı filan pırıl pırıl. Sağlam donanım koyarsınız arabaya eldeki bütçeyle, hiçbir eksiklik hissettirmez.abı yuzu cok eskıdı dıye onu pek dusunmedım acıkcası .
bence mx5 alsınlar olmazmıYüzü yeni olunca öpüp koklayacak sanki Kaptan yüzü eski de, bütün jenerasyonlarında sapına kadar "ben D sınıfıyım" diye bağıran bir araba olmuştu, hala öyle. Bağımsız süspansiyon var. Motoru şanzımanı filan pırıl pırıl. Sağlam donanım koyarsınız arabaya eldeki bütçeyle, hiçbir eksiklik hissettirmez.
İki kanaldan da mevzu yürütüyoruz ya pes vallahi. Geyik başlığı 3 de açılır, 5 de açılır, 10 da açılır biz böyle...
Bizim müdürde yeni avensis var abi fiyatı 200ün baya altında 1.6D manuel ama onunki iç mekanını beğenmiştim ben baya farları falanda iyidi
Bal damlıyor balbence mx5 alsınlar olmazmı
canım bır yenı hard top mx5 dolu hasarı yemıs nokta nokta uf olmus bayada ucuzdan verıyorlar seytan dıyor ver mazdayı uzerıne taksıt yaptır al gel zamanla toplarım ben onuBal damlıyor bal
Avensis'te ortam böyle abi 200 TL Avensis'e verilir mi bilmem ama malzeme bu şekilbence mx5 alsınlar olmazmı
O da bir tercihcanım bır yenı hard top mx5 dolu hasarı yemıs nokta nokta uf olmus bayada ucuzdan verıyorlar seytan dıyor ver mazdayı uzerıne taksıt yaptır al gel zamanla toplarım ben onu