Avrupadaki peugeot 205 rallye piyasası bu video ile fırlar:
Hayallerde yaşayanları gerçeklerle terbiye ederlermiş iyi günlerKıyma çekilirken dükkanın önünde kaputa oturmuşum, hava hafif esiyor, motorun sıcağı totomu ısıtıyor. Hayal fıkarası olduğum için bu durum beni mutlu etmeye yetiyor yakşamlar, hayırlı bayramlar
ordaki araçlardan biri bomba yüklü olsaydı geçiş sırasında patlatılsaydı ? Daha iyi olurdu dimi. Bazıları zekadan yoksun işte elimden ne gelirki.Onemli olan araba cekilmeside degil. Ben oradan taksi ceviririm olur biter. Olay devlet buyugunun kendi zevkine insanlara zulum cektirmesi.incelikten zekadan yoksunlar cidden.
Hocam kusura bakma anlayamadım ama bomba yüklü olabilecek bir araca alınabilecek tedbir, langır lungur sallayarak, havaya kaldırarak, yere düşme riskini göze alarak çekicinin üzerine koyulup götürülmesi mi ?ordaki araçlardan biri bomba yüklü olsaydı geçiş sırasında patlatılsaydı ? Daha iyi olurdu dimi. Bazıları zekadan yoksun işte elimden ne gelirki.
Hatay lazkiyede var öyle bir çekici zırhlı tomanın arkasında römork var kaldırılmıyor arabayı oraya çıkartıyorlar.Super lüks arabaları teslim eden römorklar gibiHocam kusura bakma anlayamadım ama bomba yüklü olabilecek bir araca alınabilecek tedbir, langır lungur sallayarak, havaya kaldırarak, yere düşme riskini göze alarak çekicinin üzerine koyulup götürülmesi mi ?
Dur daha bitmedi durYarın tatilim bitiyor eve dönüyoruz.Bir haftada bir kez belen geçidinde önüme kangal çıkması ve Tek şerit git gelli yolda gece 12:30 ta bir doblo tarafından 5 km lik benim kaçtığım doblonun kovaladığı rus road rage i aratmayacak olaylar dışında kazasız belasız biticek inşalla
Ne düştü dr kafana bayramda? Metroseksüel araba mı olur? Kuaför spec arabaları mı kast ettin? Platin sarı profili??Beyler metroseksüel araba denirse aklınıza neler gelir? a segment mi?Unisex arabalar mı? Yoksa başka birşey aklınıza geliyor mu?
Şimdi girdim foruma da metroseksüel araba diye tanım gördüm sjcjj.Ne düştü dr kafana bayramda? Metroseksüel araba mı olur? Kuaför spec arabaları mı kast ettin? Platin sarı profili??
Bomba yüklü olduğu düşünülen ya da şüphelenilen araç ne ile olursa olsun yerinden oynatılıp trafiğin içinde gezdirilir mi hiç ? Konvoy geçecekse alırsın bomba uzmanı bir köpek, şüphelendiğin aracı koklatırsın varsa bomba ekip gelir etkisiz hale getirilir. Yoksa zaten sorun değil. Öyle araç kıpırdatıp trafiğin içinde gezdirilir mi olacak iş değil. Üstelik bir de anam babam usulü çekici ile yapıyorlar. Köpekler ne güne duruyor.Hatay lazkiyede var öyle bir çekici zırhlı tomanın arkasında römork var kaldırılmıyor arabayı oraya çıkartıyorlar.Super lüks arabaları teslim eden römorklar gibi
işte milleti terör ile korkutarak her şeyi kabullenmemizi sağlıyorlar Madem kralsın, madem reissin sınırlarını koru da adam desinler.Hocam kusura bakma anlayamadım ama bomba yüklü olabilecek bir araca alınabilecek tedbir, langır lungur sallayarak, havaya kaldırarak, yere düşme riskini göze alarak çekicinin üzerine koyulup götürülmesi mi ?
Onların sınırları bir kaç yüz metre itibariyle sadece kendi çevresidir kardeşim. Bunlar vatandaşın sınırlarıyla ilgilenmez, kendi sınırlarına bakarlarişte milleti terör ile korkutarak her şeyi kabullenmemizi sağlıyorlar Madem kralsın, madem reissin sınırlarını koru da adam desinler.
Ahahah iyiymis. Oraya cekersin uc cekiciyide koyarsin levha park yasak gecis var diye olur biter. Bu sekilde her dakikada bir arac parkeder halde bunun onune gecmek icin 3 cekici dolastiriyorlar arkadaki otoparka cekmek icin. Azmini begendim ama yinedeordaki araçlardan biri bomba yüklü olsaydı geçiş sırasında patlatılsaydı ? Daha iyi olurdu dimi. Bazıları zekadan yoksun işte elimden ne gelirki.
Ya bu daha cok alisveris merkezlerinde bagaja bakip lpg varmi diye bakmaya benziyor. Arabanin altindan ayna ile bakarsin gene anlarim cunku lpg saklanmis olabilir ama sevindim kendisinin boyle yazmasina zeka yoksunu deyip kendi capini belli etmis sagolsunHocam kusura bakma anlayamadım ama bomba yüklü olabilecek bir araca alınabilecek tedbir, langır lungur sallayarak, havaya kaldırarak, yere düşme riskini göze alarak çekicinin üzerine koyulup götürülmesi mi ?
aynen öyle korkudan belediyenin kamyonlarıyla evlerine giden yolları kapatırlar sözde allahtan başka kimseden korkmazlardı. Aşağıladığı halka muhtaç oldu o gün Ananı da al git dediği halkı sokaklara çıkardı xD <3 Hala aciz olduğunun farkında değil.Onların sınırları bir kaç yüz metre itibariyle sadece kendi çevresidir kardeşim. Bunlar vatandaşın sınırlarıyla ilgilenmez, kendi sınırlarına bakarlar
Bu aklima gelmemisti iste dedigim gibi zekadan incelikten yoksunlar anca vergi bindirsinlerBomba yüklü olduğu düşünülen ya da şüphelenilen araç ne ile olursa olsun yerinden oynatılıp trafiğin içinde gezdirilir mi hiç ? Konvoy geçecekse alırsın bomba uzmanı bir köpek, şüphelendiğin aracı koklatırsın varsa bomba ekip gelir etkisiz hale getirilir. Yoksa zaten sorun değil. Öyle araç kıpırdatıp trafiğin içinde gezdirilir mi olacak iş değil. Üstelik bir de anam babam usulü çekici ile yapıyorlar. Köpekler ne güne duruyor.
Zaten uyduruktan bir hamle bunların çoğu ama bombalı aracın bildiğimiz çekici ile götürülmesi bambaşka bir dünya.. Siyasilerin konvoyunda patlamasın, alıp götürelim başka yerde patlarsa patlarYa bu daha cok alisveris merkezlerinde bagaja bakip lpg varmi diye bakmaya benziyor. Arabanin altindan ayna ile bakarsin gene anlarim cunku lpg saklanmis olabilir ama sevindim kendisinin boyle yazmasina zeka yoksunu deyip kendi capini belli etmis sagolsun
Mini Cooper countryman geldi aklıma. kadın aracı gibi bakımlı erkek arabasıBeyler metroseksüel araba denirse aklınıza neler gelir? a segment mi?Unisex arabalar mı? Yoksa başka birşey aklınıza geliyor mu?
Adam Kabe'ye bile koruma ordusuyla gidiyor, öyle tavaf ediyoraynen öyle korkudan belediyenin kamyonlarıyla evlerine giden yolları kapatırlar sözde allahtan başka kimseden korkmazlardı. Aşağıladığı halka muhtaç oldu o gün Ananı da al git dediği halkı sokaklara çıkardı xD <3 Hala aciz olduğunun farkında değil.
Yahu ben patlatcak olsam kenara ceker beklermiyim orada zilyon tane insan var neyse simdi amanZaten uyduruktan bir hamle bunların çoğu ama bombalı aracın bildiğimiz çekici ile götürülmesi bambaşka bir dünya.. Siyasilerin konvoyunda patlamasın, alıp götürelim başka yerde patlarsa patlar