Alınan olduğunu zannetmiyorum, dediklerinede kısmen katılıyorum. Zaten doğru olan hareket eğer bu geçişin olacağı belliyse koyarsın kukelaları. Halen üzerine park eden olucaktır onlarında gözünün yaşına bakmaz çekersin. Fakat burda olay bomba veya park değil. Birisi bir anısını yazıyor sonra bunu atgözlüğü ile bakarak yorumluyor diğer insanlarda buna alkış tutarcasına ekleme yapıyor. Ama şu var, dersin böyle olay başıma geldi ülkede biliyosunuzki yılda topu topu 1-2 sefer mezarlıklardaki yoğunluğun çözümüne ilişkin girişin karşına katlı otopark yapılsın. Buna ilişkin chence.org gibi yerlerde yazını yazar kamuoyuna sunarsın. Hülasayen çözüm üretmektense beyhude yakarış içinde olmayı doğru bulmuyorum.Hocam burada alınacak, kırılacak ya da kızacak bir mevzu yok.. Oradan resmi bir konvoy geçecek ve bomba yüklü araç olabilir haklısın. Bunlar ülkemizin gerçekleri maalesef. Ama senin söylediğin mantıkla zaten hareket etmiyorlar ki. Bomba yüklü araçtan şüphe etseler zaten normal çekici ile alıp götürmezler.
Neticede bayram telaşı, mezar ziyareti. Vatandaş oraya aracını park etmiş. Polis biraz daha anlayışlı olabilir, olamıyorsa da illa kurallar geçerli olacaksa da park cezasını kesersin ve vatandaş aracının yanına gelince çekiciden indirirsin. Çünkü yasa gereği çekilen aracın yanına sahibi gelirse indirmek zorundasın. Yani uygulama nereden bakarsan bak çürüklerle dolu. Burada vatandaş adına mantıksız ne var ?