bizimki de seviyor da özellikle ZAFER, mekan konusu sıkıntı
yeşil zafer olcak ama
bizimki de seviyor da özellikle ZAFER, mekan konusu sıkıntı
Benim tavsiyem bulabilirseniz sizdeki kasanın S line jantını almanız. Ufak bir kaç dokunuşla da dahada güzelleşir aracınız şu an bile bence güzel jant büyüyecek yüksek ihtimalle konfor ve lastik masrafı biraz yorabilir.
Yeşil olmazsa olmazyeşil zafer olcak ama
Bunlar da yakışmış bence bide bu ABT'nin jantı bulabilirseniz hem hafif hemde şık jantlar. Tabii jant göreceli bişey zevkler renkler misali. Eğer konfordan ödün vermem diyosanız 17" OEM jantlara bakabilirsiniz yada bi bayiye gidip seçeneklere göz atabilirsiniz.
deme öyle abi hayaller 3.0 t quattro hayatlar 2.0 tdi 140
2.7 hemi de quattrooooooooo
Navara en sondakide birde bizim vx100 vardı onu çekemedimToyota Tundra?
AZ plakaymış şimdi farkettim.
Nissan Np300-Toyota Tundra-Mitsubişi Pajero-sondakini çıkaramadım. Ford Ranger gibi geldi ama emin değilim.
Hshshahah he ya komedi kaldılar oarkederken göremedim bile onlarışimdi farkettim, @emreozukan öndeki dubalar biraz fazla büyük gelmiş o makinalara
Aaa sen ne diyosun evo X gördüm bugün kampüste beyaz. Hakikiydi sanırım koltukları falan evo koltuğuydu.
2.7 hemi de quattrooooooooo
Sondaki en kolayi hocamToyota Tundra?
AZ plakaymış şimdi farkettim.
Nissan Np300-Toyota Tundra-Mitsubişi Pajero-sondakini çıkaramadım. Ford Ranger gibi geldi ama emin değilim.
Yeni gordum Navara oldugunu , bende dmax diye atlamistimNavara en sondakide birde bizim vx100 vardı onu çekemedim
Burası İstanbul'a yakın mı? O Toyota'yı trafikte görmüş olabilirim.bugün dün ki land curiseri buraya getirdim resmen şampıyonlar ligi
Ekli dosyayı görüntüle 9146
Ekli dosyayı görüntüle 9147
bugün dün ki land curiseri buraya getirdim resmen şampıyonlar ligi
Ekli dosyayı görüntüle 9146
Ekli dosyayı görüntüle 9147
Passat mı çekeyim yanlarınaf350m olsa da yanlarına yanaşsam :s
Medeni İzmir gözünü yediğimAbi c-hr buluşması ne oldu sizin ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gördüğüm an sesli sövdüm. Halbuki ilk alındığı zaman nasıl da beğeniyordum+9 @berkertekin itemi
Yav allaşkına hak yolu varken tersten açılan kapı mı alınır abi.Belliymiş işte yaramayacak...Gördüğüm an sesli sövdüm. Halbuki ilk alındığı zaman nasıl da beğeniyordum
Yok boolm o ters açılan kapı ilk bi noluyolan dedirtiyordu ama alışınca kesinlikle hak yoluna tercih edilesi oluyordu, bir kere açıp binen düşkünü oluyordu.Yav allaşkına hak yolu varken tersten açılan kapı mı alınır abi.Belliymiş işte yaramayacak...