yalnız bu çok iyi asdfasdfasdfasdf babamla alakalı bişi diyemicem keşke babama çekseymişim.net asdfasdfsdfasdf
Maç saati isteyene link atılır
Oooo hemen muhtarligimi koyayimYaw bende haberde gordum tam geciyordu zaten bilmiyorum Altın portakalin deniz versiyonu heralde
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş "bir Korg kalitesinde değil diyorlar" demişsin de, bunu söyleyenler ne kadar üst düzeyde zorluyor cihazları ona bakmak gerek. Bence sen git Casio'yu da dene, Korg'u da dene. Korg'da yapıp Casio'da yapamadığın şeyler varsa, fiyat farkına da değecekse o zaman markalara tekrar bak. Casio hiç de kötü ürünler yapmıyor. Tamam lise öğrencileri için modelleri var ki çoğu kişi de onları görmüştür bilmiştir ama üst modellerinin kalitesi de gayet yerinde. Çok profesyonel seviyeye çıkmadıkça Korg ile Casio arasında fark olacağını düşünmüyorum.Ben dugun salonlarinda falan calmayi dusunmuyorumda asil ilgimin oldugu alan Turk müziği oldugundan arap orglari (oryantel) bana gore . Yinede Uşsak , Huzzam gibi makamlar olmuyor galiba ama olsun yinede
Casionun falan uygun fiyatli orglari var ama dedigim gibi olmusken turk muziginede uygun bir org olsun istiyorum .
Onlarin en uygun fiyatlisi casio ama bir korg kalitesinde degil diyorlar .
Microarrangerin kendi içinde baya efektleride var diye biliyorum o yuzden butun oklar onu gosteriyor
Ben de Tuzla'daki o fabrikanın akıbetini merak ediyordum. İyi olmuş böyle değerlendirilmesihttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...-4x2-poyraz-tuzla-jeep-120-bg-452981314/detay
Poyraz diye bir pickup varmış, ilk defa duyuyorum. Transit motorlu, Jeep parçalı.
Fazla anlamadigim icin fazla beklentimde yok ama tuşlara basınca gelen tonun gerçekçiligini begenmiyor birçok kişi . Benim suan dememe şansım yok ama almaya kesin karar verdigim zaman mutlaka deneyeceğim .Kardeş "bir Korg kalitesinde değil diyorlar" demişsin de, bunu söyleyenler ne kadar üst düzeyde zorluyor cihazları ona bakmak gerek. Bence sen git Casio'yu da dene, Korg'u da dene. Korg'da yapıp Casio'da yapamadığın şeyler varsa, fiyat farkına da değecekse o zaman markalara tekrar bak. Casio hiç de kötü ürünler yapmıyor. Tamam lise öğrencileri için modelleri var ki çoğu kişi de onları görmüştür bilmiştir ama üst modellerinin kalitesi de gayet yerinde. Çok profesyonel seviyeye çıkmadıkça Korg ile Casio arasında fark olacağını düşünmüyorum.
Hız limitinin 50 olduğu radarlı düz asfalt yolda A8 ve A6 ile gitmek gibi fark olur
Yeni insignia güzel araba hocam. Onu da mı beğenmediniz ?Bu gün Opel'e gittik.Corsa benzinli otomatik vites hariç tüm opelleri eledik (yeni araba bakıyoruz bilen bilir forumda başlık açmıştım)...Detaylı anlatmayım şimdi,özetle hiç birini beğenmedik.Corsa'ya da bakacaz alternatif olarak kalsın aklımızda...
Abi letgoCok heveslenerek aldigim bu bebek urunlerini üzülerek katlayip kutularina koydum. Kizim ne pusete sigicak boyda nede oyun halisi ile oynuyor. Daha eskimeden tavan arasina kaldiriyorum. 6 ay kullanilmadi. Nerden baksan 1000 tl.
Sizde heveslenerek boyle alisverisler yapmayin. Artik ikinciye..
Ekli dosyayı görüntüle 9143 Ekli dosyayı görüntüle 9143
Aslında çok güzel kafa dinlemelik yer ama keşke dünyaya biraz daha yakın olsaydı@mustafa.e bogazicinin 1.siniflara şakası işte
(kilyos)
Cam için bildiğimiz bulaşık detarjanı olan Pril kullanırsanız öyle değişik yağlı kalıntıları çok iyi temizliyor. Tavsiye ederim.Beyler yıkamacı arabanin ön camını yağlı bezle mi silmiş nedir camda bi leke oluştu gündüz sıkıntı yokta gece karşıdan gelen araçların farlarindan kor oluyon resmen görüş baya kısıtlanıyor izo propil alkol geçirir mi acaba yada nasıl temizlerim? @kenblock hocam süt dökülmesi olayında da en sağlamını yapalim dedik döşemeyi söküp 1 2 gün kurutacak altındaki keçe yi de büyük ihtimal değişecek ama şuan araba leş kokuyor .
bugün dün ki land curiseri buraya getirdim resmen şampıyonlar ligi
Ekli dosyayı görüntüle 9146
Ekli dosyayı görüntüle 9147
Yeni insignia güzel araba hocam. Onu da mı beğenmediniz ?