oralet ortama abes kaçar abi türk kahvesi iyi gibi xdOralet al geç düşünme
oralet ortama abes kaçar abi türk kahvesi iyi gibi xdOralet al geç düşünme
Filtre kahve bütçe dostu Daha yumuşak olsun dersen vanilyalısı var o da güzel en klasik kahve çeşitlerioralet ortama abes kaçar abi türk kahvesi iyi gibi xd
Birde zengin.Doktorların çevresi de elit olur beyler. Davetler, kokteyller falan filan. Tanıdığınız varsa diye diyorum, bilin yani
Misto iç hacı abi hem americano kadar sert olmaz hem de fiyat çok uygun. Orta boy 6 lira mı neydistarbucks mod on bende oraya geçiyorum abi önereceğin bi kahve çeşidi var mı hiç bilmiyom
Çokzeldir kesin ben öğrenciyim bilmiyomAdsddsasdsd abi bu nasıl dikkattir yav @DouglasAdams doktor olmak nasıl bi duygu?
Gel seni sokayımDoktorların çevresi de elit olur beyler. Davetler, kokteyller falan filan. Tanıdığınız varsa diye diyorum, bilin yani
De ayrı kaptan. Daha fazlasını hakediyor doktorlar netBirde zengin.
Turkceyi dogru kullaniyor ve yaziyorum demiyorumki takilma sen banaÇokzeldir kesin ben öğrenciyim bilmiyom
Gel seni sokayım
De ayrı kaptan. Daha fazlasını hakediyor doktorlar net
<< demiyorum Kİ ayrı >> tşk kaptanımTurkceyi dogru kullaniyor ve yaziyorum demiyorumki takilma sen bana
Turkiyedeki hangi meslek daha fazla haketmiyorki
Valla olur hocam Gözlemlerime göre diyetisyenler güzel oluyor. Top sende doktorum, bekliyorumÇokzeldir kesin ben öğrenciyim bilmiyom
Gel seni sokayım
De ayrı kaptan. Daha fazlasını hakediyor doktorlar net
Bilemem kardeşim başım bağlı benim sokma bu toplara..Valla olur hocam Gözlemlerime göre diyetisyenler güzel oluyor. Top sende doktorum, bekliyorum
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-meteorolojiden-onemli-uyari-2009671/
“Yapılan son değerlendirme ve tahminlere göre yarından (cuma) itibaren önümüzdeki 1 hafta boyunca yurdumuzun sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerimizin açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıklarının tüm yurtta hissedilir derecede artacağı ve mevsim normallerinin 5-9 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor."
Tipda ayip olmaz diyerek neyse simdi<< demiyorum Kİ ayrı >> tşk kaptanım
Tipda ayip olmaz diyerek neyse simdi
Ben seni gorecem su haftadan sonraTürkçeyi unuttuğun söyleniyor
Abim az çıkarlarsa pazarlık sünnet. Sıkıştık satılması lazım.@bt abi senin arabayı aldıracaktım birine ama 25-30 arası araba bakıyolarmış o işi çözemedim
Oreo ya o parayı hayatta vermem berbat bir tadı varSıtarbax muhabbeti geçmiş
Ekli dosyayı görüntüle 9254
Ve 2cmlik şu şeye 4,5 tl istiyorlarEkli dosyayı görüntüle 9255
O paraya 6 paket rondo alır bütün gün yerizOreo ya o parayı hayatta vermem berbat bir tadı var