Sean Connery gibi poz versem apaçi ilan edilirdim
Sizin nesil kotu yasiniz kac basiniz kac ailem beni o yaslarda tatile gondercek tek ohoo heleki kiz olacam falan imkani yok
Ceyhuncum benim harcadigim parayla micra alinirdi ikinci el.bi yerde okumustum kiza hamburger ismarladim simdi cocuklarinada ismarliyorum baba oldum diyordu bende yola kahve diye ciktim bilemiyorsun batakligin dibini
Akşama teslimim var oturdum arkadan Yeşim Salkım'ın Gülben Ergen'e salvolarını dinliyorum işsiz gibi. Neler dönmüş serhat ya kafasındayım
meclis yerine bu karıya bomba atmışlar hem de 12den vurmşlar başka izahı yokŞu miss türkey guzelü ne biçi,m twit atmış öyle. Oha diycemde ayıp olcak. Tamam belki Tayyipcilere gıcıktır felan ama, yani çüşüngen olmuş o twit.
Link plsmeclis yerine bu karıya bomba atmışlar hem de 12den vurmşlar başka izahı yok
Bende aynı tepkiyi verdim
Ritmi tam atmosferik motor gibi değil mi devir çevirdikçe eğleniyorsun..
Güzel parçadır.Arada paslarım buraya bişeyler takipte kal abi.Evinizin doktoru onlaynOturma odasında muziği acayim dedşm. Eşim ben bu parçayi çok seviyorum dedi..
ben dumur oldum.. Ben ilkez dinliyom oysaki..
ne demek <3 sen bi de beni kaymakam olunca gör :dTeşekkürler reislerin en ponçiği. <3
2 sene önce bu şarkıyı arabada dinlerken şarkıyı ilk defa duyan motor ustası arkadaşım şarkının giriş kısmında "aha bilyalar dağıldı lan sağa çek!" diyerek yan koltuktan koluma sarılmıştı sayende hatırlayıp kahkaha attım knkRitmi tam atmosferik motor gibi değil mi devir çevirdikçe eğleniyorsun..
Oooo demek meslektaş olacagiz sayın panpam .ne demek <3 sen bi de beni kaymakam olunca gör :d