Günaydın güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle.
iOS 11 gelmiş biraz karmaşık geldi de ondan sordum tesekkurlerVar abi Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik--Ekran Kolaylıklarına girdikten sonra otomatik parlaklığı açabilirsin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok arka plana atmışlar otm. parlaklığı ben de ararken zor buldumiOS 11 gelmiş biraz karmaşık geldi de ondan sordum tesekkurler
Az önce deneme-yanılma yoluyla sorunu cözdüm . Fren bacagını sökmüştüm , bilenler vardır 3 deligi var m ben en alttakine takmistim . Sonra gunduz gozuyle bakinca dedim mutlaka bundan kaynaklaniyor , sonra sokup ortaya taktim baktim yine olmuyor sonra diger bacagin hangi delikte olduguna bakmak aklima geldi en ust delikteymiş . Bende ona taktim , sorun çözuldu . Neyse yine cakma ustalara muhtac kalmadikV Frenli bisikletler hakkinda bilgili birisi lazım , bisikletin fren telini değiştirdim (burada bir problem olmadi) . Papuclari değiştirdim fakat şimdi fren sola dogru bariz yamuk duruyor . Sıkarsam sürtuyor . Gevsek birakirsam ha frensiz gitmisim ha öyle gitmişim ... En kotu ihtimalle ustaya götüreceğim ama kendim basladim kendim bitireyim . Birdaha basima gelirse tecrubem olsun
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IOS 11: The Best Hidden Tricks for your IphoneiOS 11 gelmiş biraz karmaşık geldi de ondan sordum tesekkurler
Teşekkürler çok yardımcı olduIOS 11: The Best Hidden Tricks for your Iphone
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156668072748128&id=8304333127
Valla çok normal bir fiyat.
valla öyle knk vaga bok atanlar var halen...Valla çok normal bir fiyat.
Geçmiş olsun panpa otoparkın kolonuna mı sürttünüz?
Panpa geçmiş olsun nasil oldu?
10:15 te yoldan çıkma var. Edit yapılmış. Sarı M3 yüzünden pisten çıkma var kesinlikle.
Aynen hacı babam kolona sürtmüş.Geçmiş olsun panpa otoparkın kolonuna mı sürttünüz?
Babam normalde otoparkta hep aynı yere park ediyor ama o akşam yere başkası girmiş babamda az ilerde bir yer bulup park etmiş. Sabah kalktığında baya uykuluymuş ve hep park ettiği yerde zannedip ona göre çıkmaya çalışmış tabi direksiyonu her zaman çıktığına göre kırınca tam terste olan kolona GARÇ diye girmiş Sabah sabah ayıldım yav diyo .Panpa geçmiş olsun nasil oldu?
Bu fiyatlar VAG falan değil... Eğer 2 litre dizel bir SUV alacaksanız bu paraları gözden çıkarmak zorundasınız.valla öyle knk vaga bok atanlar var halen...