Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oturdugum muhitten manzara.
Yolun sonu istanbul park.
ec1d1de04fb5812906d09f18ded5890e.jpg


MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
V Frenli bisikletler hakkinda bilgili birisi lazım , bisikletin fren telini değiştirdim (burada bir problem olmadi) . Papuclari değiştirdim fakat şimdi fren sola dogru bariz yamuk duruyor . Sıkarsam sürtuyor . Gevsek birakirsam ha frensiz gitmisim ha öyle gitmişim ... En kotu ihtimalle ustaya götüreceğim ama kendim basladim kendim bitireyim . Birdaha basima gelirse tecrubem olsun :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az önce deneme-yanılma yoluyla sorunu cözdüm . Fren bacagını sökmüştüm , bilenler vardır 3 deligi var m ben en alttakine takmistim . Sonra gunduz gozuyle bakinca dedim mutlaka bundan kaynaklaniyor , sonra sokup ortaya taktim baktim yine olmuyor sonra diger bacagin hangi delikte olduguna bakmak aklima geldi en ust delikteymiş . Bende ona taktim , sorun çözuldu . Neyse yine cakma ustalara muhtac kalmadik :)

Bugunde elcik falan birkac ufak parca alip takmayi düşünüyorum .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geçmiş olsun panpa otoparkın kolonuna mı sürttünüz?
Aynen hacı babam kolona sürtmüş.
Panpa geçmiş olsun nasil oldu?
Babam normalde otoparkta hep aynı yere park ediyor ama o akşam yere başkası girmiş babamda az ilerde bir yer bulup park etmiş. Sabah kalktığında baya uykuluymuş ve hep park ettiği yerde zannedip ona göre çıkmaya çalışmış tabi direksiyonu her zaman çıktığına göre kırınca tam terste olan kolona GARÇ diye girmiş :D:D Sabah sabah ayıldım yav diyo :D:p.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...