Bunun jeremy clarkson ile cok anisi var netten bul izle nolur koparsinÇok güzel yer nurburgringEkli dosyayı görüntüle 9542
Bunun jeremy clarkson ile cok anisi var netten bul izle nolur koparsinÇok güzel yer nurburgringEkli dosyayı görüntüle 9542
Yokuş aşağı inerken tam sola kırıyorBunun jeremy clarkson ile cok anisi var netten bul izle nolur koparsin
Adam her sokakta takla atti bu aracla piste girmis delilerYokuş aşağı inerken tam sola kırıyor
Genel olarak bu hareketi yapıyor Eren Tekin. Ben de takılıyorum buna. Fakat bence E serisinin diz mesafesi hakkaten iyi değil. Daha doğrusu, olması gerektiği kadar iyi değil...Biri bu elemana arka yaşam alanını anlatırken nasıl anlatılması gerektiğini söylese iyi olacak. E segment bir arabada koltuğu B sütunundan bile geriye çekmiş sonra diyor ki arka diz mesafesi sınırda. Koltuk ile direksiyon arasında 5 metre mesafe varken arka yaşam alanını anlatıyor. 100 kişiden kaçı o koltuğu öyle geride kullanarak e serisini sürüyor bu da ayrı bir soru işareti.
Bu adami kaale alan kaldimi ya . 1 78 boyum var bir onceki kasanin arkasinda bacak bacak ustune atiyorum su herifi paylasmayin abi allahtan sinanla eskisi kadar icli disli degiller videolardaBiri bu elemana arka yaşam alanını anlatırken nasıl anlatılması gerektiğini söylese iyi olacak. E segment bir arabada koltuğu B sütunundan bile geriye çekmiş sonra diyor ki arka diz mesafesi sınırda. Koltuk ile direksiyon arasında 5 metre mesafe varken arka yaşam alanını anlatıyor. 100 kişiden kaçı o koltuğu öyle geride kullanarak e serisini sürüyor bu da ayrı bir soru işareti.
Onda zaten hem fikiriz. Hatta f10 kasanın da arka diz mesafesi öyle çok iyi değil. Ama 1.85 boyuna bir eleman şoför koltuğunu kendine göre ayarladığında da arkada o kadar az mesafe kalmaz hele ki e serisinde. Bildiğin b segment otomobile binmiş gibi duruyor. Koltuk ile direksiyon arasındaki mesafeye baksanıza adam salona çevirmiş.Genel olarak bu hareketi yapıyor Eren Tekin. Ben de takılıyorum buna. Fakat bence E serisinin diz mesafesi hakkaten iyi değil. Daha doğrusu, olması gerektiği kadar iyi değil...
Suberb degil kabul.ama bu resimdeki gibide icler acisi degil vallaGenel olarak bu hareketi yapıyor Eren Tekin. Ben de takılıyorum buna. Fakat bence E serisinin diz mesafesi hakkaten iyi değil. Daha doğrusu, olması gerektiği kadar iyi değil...
Ben de ayar oluyorum Eren Tekin'e son zamanlarda ama meraktan bir bakayım dedim yine ayar oldumBu adami kaale alan kaldimi ya . 1 78 boyum var bir onceki kasanin arkasinda bacak bacak ustune atiyorum su herifi paylasmayin abi allahtan sinanla eskisi kadar icli disli degiller videolarda
Robin miydi neydi adı devrilince sokaktan geçenlerden vs yardım istiyorlardıBunun jeremy clarkson ile cok anisi var netten bul izle nolur koparsin
Yahu Seat mı Rolls-Royce mu diye sorsan tereddütsüz Seat diyecek adam. İyi biri gibi gözüküyor ama bir takım sıkıntıları olduğunu da hepimiz biliyoruz. Arka yaşam alanına sıra gelene kadar düzeltmesi gereken daha neler var neler Yaptığı bu hareket S serisinde filan yapılır ancak. Arka yaşam alanı tartışmasız olan araçlarda en kötü şartlarda ne oluyor görmek isterlerse yapılır bu hareket.Biri bu elemana arka yaşam alanını anlatırken nasıl anlatılması gerektiğini söylese iyi olacak. E segment bir arabada koltuğu B sütunundan bile geriye çekmiş sonra diyor ki arka diz mesafesi sınırda. Koltuk ile direksiyon arasında 5 metre mesafe varken arka yaşam alanını anlatıyor. 100 kişiden kaçı o koltuğu öyle geride kullanarak e serisini sürüyor bu da ayrı bir soru işareti.
Abi sanada beles araba verseler seat tan sende yaparsin. Gerci sen ben gibi insanlar karakterlerini kisiliklerini 3 kurusa satacak insanlar degiliz de ornekledim yani seat i ovmesinin sebebi leon vermis olmalariYahu Seat mı Rolls-Royce mu diye sorsan tereddütsüz Seat diyecek adam. İyi biri gibi gözüküyor ama bir takım sıkıntıları olduğunu da hepimiz biliyoruz. Arka yaşam alanına sıra gelene kadar düzeltmesi gereken daha neler var neler Yaptığı bu hareket S serisinde filan yapılır ancak. Arka yaşam alanı tartışmasız olan araçlarda en kötü şartlarda ne oluyor görmek isterlerse yapılır bu hareket.
Benim de gözüme bir çok hareketi batıyor ama 1.6 motorlu merso testini bir açayım bakayım dedim, dakika 1 gol 1 direkt ayar edecek bir şey yapınca dayanamadım Seat haricinde bu elemanın diğer araçlarla büyük bir sıkıntısı var ama çözemedimYahu Seat mı Rolls-Royce mu diye sorsan tereddütsüz Seat diyecek adam. İyi biri gibi gözüküyor ama bir takım sıkıntıları olduğunu da hepimiz biliyoruz. Arka yaşam alanına sıra gelene kadar düzeltmesi gereken daha neler var neler Yaptığı bu hareket S serisinde filan yapılır ancak. Arka yaşam alanı tartışmasız olan araçlarda en kötü şartlarda ne oluyor görmek isterlerse yapılır bu hareket.
Eyvallah hocam ben de siyah kullanıyorum normalde ama bir de bunu deneyeyim teşekkürler@Cenk abi aksamin kiyagi benden. Telefonuna bu resmi wallpaper yap ne dedigimi anlayacaksin cok farkli bir derinlik hissiyle beraber super amoled siyah rengi sever pil tasarrufuda yaparsin
Abi yanlardan edge gibi renk geliyor efsane olabilir tavsiye ederimEyvallah hocam ben de siyah kullanıyorum normalde ama bir de bunu deneyeyim teşekkürler
Aynen hocam katılıyorum. Bizim F10'da diz mesafesi bence F31'den daha kötü. Tamemen şahsi fikrim, belki de F31'in baş mesafesi daha rahat olduğundan öyle hissediyorum. Yine de G30'un diz mesafesi yeni E'ye göre çok daha iyi bence.Onda zaten hem fikiriz. Hatta f10 kasanın da arka diz mesafesi öyle çok iyi değil. Ama 1.85 boyuna bir eleman şoför koltuğunu kendine göre ayarladığında da arkada o kadar az mesafe kalmaz hele ki e serisinde. Bildiğin b segment otomobile binmiş gibi duruyor. Koltuk ile direksiyon arasındaki mesafeye baksanıza adam salona çevirmiş.
Gördüm hocam sağolasın. Kaydettim direkt galeriye diğerlerinin yanına.Abi yanlardan edge gibi renk geliyor efsane olabilir tavsiye ederim