O zaman sıradan bir istek cümlesi hocam.Hocam sanırım var.
O zaman sıradan bir istek cümlesi hocam.Hocam sanırım var.
Azı karar çoğu zararBeyler, more anything more everthing nasıl çevrilebilir? Tam çeviremedim. @Dohtoooorr @maximaorhann @Sailor
O başka değil miydi @sn.başhekimAzı karar çoğu zarar
Disk için mi balata için mi soruyorsun ömrü?Gencler size sorum var. Normalde on disk frenlerinin omuru icin ne dersiniz
Disk icin abiDisk için mi balata için mi soruyorsun ömrü?
Balata köküne kadar bitirilip disk tahrip edilmedikçe rahat 90k km gitmesi gerekir. Manuel vites olup hep uzun yolda sakin kullanıldıysa 150k km ye kadar yolu olur.Disk icin abi
Tamam merakimi gidermis oldum abi tesekkur ederim demekki ben cidden yormusumki 70 kusurda degisti on diskler anlasildi simdiBalata köküne kadar bitirilip disk tahrip edilmedikçe rahat 90k km gitmesi gerekir. Manuel vites olup hep uzun yolda sakin kullanıldıysa 150k km ye kadar yolu olur.
Sen değil, İstanbul ve otm. şanzıman yorar. Otm. vitesli arabalarda freni az kullanma gibi bir opsiyon yok. Belli bir seviyede mecburi kullanımı var. Rahat ol. Hele İst. trafiğinde çok normal.Tamam merakimi gidermis oldum abi tesekkur ederim demekki ben cidden yormusumki 70 kusurda degisti on diskler anlasildi simdi
Yav bu taksiciler bu kadar zengindi de bizim mi haberimiz yok :O Bi de mat satin kaplatmış zengin taksiciye bak yav.
Küfür yasak .s
Valla gecen gun pederle kapistikta gecmis servis kayitlarini bi actik baktik neler yapilmis eksik varmi diye soylendi durdu . Lastikleride degistiren kendisi ben gemideyken servise birak git degistirin de lops diye dunlop takmislardi .her lastik konusunda icim gidiyor valla. Birde kiziyor bana kendi arabasinda hic bole olmamis 11 senede 45 bin yaptigindan anlamiyor. Icim rahatladi simdi ben ters cikayim moda soktu beni adamSen değil, İstanbul ve otm. şanzıman yorar. Otm. vitesli arabalarda freni az kullanma gibi bir opsiyon yok. Belli bir seviyede mecburi kullanımı var. Rahat ol. Hele İst. trafiğinde çok normal.
Otv yok bana taksi imkani ver gtr alirim yarinYav bu taksiciler bu kadar zengindi de bizim mi haberimiz yok :O Bi de mat satin kaplatmış zengin taksiciye bak yav.
zenginliqqqq sanırsın ötvsiz gtr 30 bin tlOtv yok bana taksi imkani ver gtr alirim yarin
C sandım ilk başta e serisiymis vay arkadas
Haci bugun 0 c segmenti araba hafif dolu eli yuzu duzgun hayirli olsun derken 120 . Vergisiz gtr tahmini 300 olur deger lan vallahi dilenirim olmadi gecen herifin ustunden 25 ten fazla hesap cuzdani cikmadimi para nerede cozdum benzenginliqqqq sanırsın ötvsiz gtr 30 bin tl
Seinfeld'in ünlü Airport bölümünde vardı bu. Hostes "başka istediğiniz bir şey var mı?" anlamında "more anything?" diye soruyor, Seinfeld de soruyla karşılık verip her şeyden getir anlamında "more anything? more everything!" diye bağırıyor.Beyler, more anything more everthing nasıl çevrilebilir? Tam çeviremedim. @Dohtoooorr @maximaorhann @Sailor
IMG yaziyor sadece gorseli goremiyorum. Yeni kasa merso e serisi taksi mi ??
Sarısin hemdeIMG yaziyor sadece gorseli goremiyorum. Yeni kasa merso e serisi taksi mi ??