Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abim öldürmedim de, benzer durumu yaşayan bir arabadan örnek verdim. Kendin tamir etmediğin veya yakından ilgilenmediğin yabancı arabada en kötü ihtimali düşünmek gerekir, ona göre satın almak gerekir.
Hatta hep söylerim, 4 yıldır kullandığım kendi arabamı zamanında satın almam büyük kumardı. %20 kazanma ihtimalim olan bir kumardı, tuttu. 4 yılın bütün faturaları ve küçük hasarlı kazasının fotoğrafları arşivlenmiş durumda, ama benden önce tramerdeki minik minik hasar kayıtları ve torpidosunda bulduğum bir onarım faturası dışında geçmişine dair hiçbir şey yoktu, bana satan adam bile bilmiyordu :)

"Ben yaptım, oldu" diyerek bugün kimseye benim aldığım şekilde araba almasını öneremem. :)
O konuda doğru söylüyorsun abi tamamen kumar oluyor bu tarz arabalar.

@bt abi bagajı zor kapanıyor da öldürdün yav öyle sıkıntılı bir durum yok yani. Normal bagaj kapağı kendi ağırlığıyla kapanıyorsa bunu elle kapatıyosun mevzu o. Su alma falan da yok.
Arkadan hasar almış olabilir bizim kiralık gri focus hb vardı (yıl<2010) 70 le giderken kırmızı yandı 2 öndeki araç durdu önümdeki sağa kaçtı son anda karşımda durağan araba görüp asıldım ve durdum. Arkadan gelen arabanın abs yoktu kızaklayıp çarptı. Arabada kozmetik olarak hiçbirşey yok ama bagajı elinle kontrol etmen veya sert kapatman gerekiyor yoksa yolda giderken bagaj açık diye cıldır cıldır ötüyordü :) örnek olsun diye anlattım araç almadan tamponların söküp diyip bakamazsın ama bir nebze şüpeci olmakta fayda var :)

Beyler clio olayını açıklayayım ; bizdede clio var sıkıntı yok ilk hissettklerimden bahsettim sadece . Yoksa yakıt kolaylık parça vs işin içine girince olay tabiki değişiyor . Uslup hatası yapmışım kusura bakmayın sevgiler . Ancak cevap verebildim

Ahahasdasd

http://www.hurriyet.com.tr/servise-...asina-gelmeyen-kalmadi-40619570&utm_term=post
upload_2017-10-23_19-45-18.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...