Arka lastikler kabak olunca benMalesef önümü çok perdelediği için mevcut obd 2 ekranımı söktüm. Onun yerine sesli uyarı veren mekanizmalar araştırıyorum. Gözümü yoldan ayırmamak lazım. Heran her şey olabiliyor.
Arka lastikler kabak olunca benMalesef önümü çok perdelediği için mevcut obd 2 ekranımı söktüm. Onun yerine sesli uyarı veren mekanizmalar araştırıyorum. Gözümü yoldan ayırmamak lazım. Heran her şey olabiliyor.
2. Ele ya da![]()
Vagçı aile annelerine
Golf sportsvan Türkiye’ye gelse sizce satar mıydı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ah! yemin ediyorum sana; o düdük senin kadar kafa şişiremez(haypırmaylinginle yanlış verilerinle) abi
Kanka şöyle parası neyse verip Britannica ansiklopedi ve parası neyse özel bir üniversitenin istatistik bölümüne yollamak lazım @İstanbulluu yu bari yapıyor doğru düzgün yapsın.Yemin ediyorum sana kafam derslerimden değil bu rahatlamak için girdiğim forumdan şişiyor..Forumca para biriktirip dizel bir araba aldırsak hoş olmaz mı?
Forumca para biriktirip dizel bir araba aldırsak hoş olmaz mı?
1.0 3 silindir + Lpg neyin zorlaması bu yahu...
Otopark.com Efsane testlerden@DouglasAdams
@Yakup♤34
Tr de satılmıyor mu? Satılmıyorsa amerikanpostam veya tanıdık vasıtası ile gelmiştir. Gidip almış da olabilirler.Telefona nasıl ulaştıklarını söylemiyorlar acaba illegal yolla falan mı edindiler.
Sonradan keşfettim, benim tahminime göre şuradan almışlar,Tr de satılmıyor mu? Satılmıyorsa amerikanpostam veya tanıdık vasıtası ile gelmiştir. Gidip almış da olabilirler.
Şaka mı bu fiyata bakSonradan keşfettim, benim tahminime göre şuradan almışlar,
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...iyah-hemen-teslim-plus-19.000-496885622/detay
Sonradan keşfettim, benim tahminime göre şuradan almışlar,
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...iyah-hemen-teslim-plus-19.000-496885622/detay
Hakkı bey bence gaza gelip ilk ben video çekeceğim diye aldı. Fakat başaramadı....Şaka mı bu fiyata bak![]()
i10 20k kredi çek i10 alınır4 5 gün erken almak için ödenen ücret öğrenci arabası fiyatında..
Ahhahahahaha çok haklı adam ya
6ncı dkdan sonra mustafa beyin isyanları![]()
![]()
![]()