Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi size bir soru. Serviste araca koyu cam taktırırsak gene ceza yer miyiz? Fabrika çıkış gibi karartılmış cam takılsa?

@DouglasAdams
Burda Damperi gösteriyor. Nasıl çalıştığıda anlatılıyor. Unutma aynısı senin arabadada var. Mühtemelen ilk hareketin ardından hafif bir ileri zıpmala hissediyorsan o damperin kitlendiğini gösterir. Tabi bu eski nesil arabalarda böyleydi, toyota bu hissi engelleyecek bir teknolojide koymuş olabilir.

Son düzenleme:
@DouglasAdams
Burda Damperi gösteriyor. Nasıl çalıştığıda anlatılıyor. Unutma aynısı senin arabadada var. Mühtemelen ilk hareketin ardından hafif bir ileri zıpmala hissediyorsan o damperin kitlendiğini gösterir. Tabi bu eski nesil arabalarda böyleydi, toyota bu hissi engelleyecek bir teknolojide koymuş olabilir.

Yether abi yether allaşkına damper değil onun adı.Heryerden damper olduğuna inandığın şeyleri paylaşıyorsun bana

@Cagdas Cag
7y63Er.jpg
6.2

Abi cok iyi denk getirdim saatleri 11 gibi tuzlaya gecerken e5 bostu. Donerkende yarim gibi dondum gene bostu . Hatta o kadarki bostanci vatan computer oralari bile tertemizdi cruze kullanabildim 90 a sabitleyince direk 5 yaziyor

Senin Vatandan Tuzlaya kadar dönerken kadaranları video çekmek isterdim. Sonra youtubye 2010 Mazda 3 1.6 AT Fuel Comsuption başlığı ile yayınlamak lazımdı.

Herkes anadolu yakasında oturuyormuş gibi bir izlenim edindim şimdi. Bu kadar birbirimize yakınız, neden toplaşıp Uludağ tırmanma ralisi yapmıyoruz. En ekonomik tüketimi yapan kazansın. Ödülde Otopark Uludağ şampiyonu özel logosu olsun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...