Şimdi size bir soru. Serviste araca koyu cam taktırırsak gene ceza yer miyiz? Fabrika çıkış gibi karartılmış cam takılsa?
Yether abi yether allaşkına damper değil onun adı.Heryerden damper olduğuna inandığın şeyleri paylaşıyorsun bana@DouglasAdams
Burda Damperi gösteriyor. Nasıl çalıştığıda anlatılıyor. Unutma aynısı senin arabadada var. Mühtemelen ilk hareketin ardından hafif bir ileri zıpmala hissediyorsan o damperin kitlendiğini gösterir. Tabi bu eski nesil arabalarda böyleydi, toyota bu hissi engelleyecek bir teknolojide koymuş olabilir.
Daha altini gormem icin uzun yola cikmam lazim ogle saati e5 arada cruze a bagladim anca
Vallahi basip duvarima ascam ole mutlu oldum yine benzin aldim zam geliyor diye tuzladan goztepe 15 liradan az yaktiŞoptur itibar etmeyiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bodruma tek depo gitmisligim var tek rekorum bu. Verecekler bana koklayan clio varya of of
85 olmasi lazim goztepe tuzla git gel 70 km sabah bide kadikoye inmistim 85 90 olmaliKaç km yolun ortalaması bu .
85 olmasi lazim goztepe tuzla git gel 70 km sabah bide kadikoye inmistim 85 90 olmali
Abi cok iyi denk getirdim saatleri 11 gibi tuzlaya gecerken e5 bostu. Donerkende yarim gibi dondum gene bostu . Hatta o kadarki bostanci vatan computer oralari bile tertemizdi cruze kullanabildim 90 a sabitleyince direk 5 yaziyorÇok ekonomikmiş. Hangi ara açık trafik buldunda gittin..![]()
Abi cok iyi denk getirdim saatleri 11 gibi tuzlaya gecerken e5 bostu. Donerkende yarim gibi dondum gene bostu . Hatta o kadarki bostanci vatan computer oralari bile tertemizdi cruze kullanabildim 90 a sabitleyince direk 5 yaziyor
Bugün trafik epey boştu nevzat demirel den kozyatağıne kadar trafik yüzü görmedim.Çok ekonomikmiş. Hangi ara açık trafik buldunda gittin..![]()
Bugün trafik epey boştu nevzat demirel den kozyatağıne kadar trafik yüzü görmedim.