Okuyamiyorlar öyle yazıyorlar nerdeyse iki arabadan birinde öyleMotor no nasıl hafif kusur
Okuyamiyorlar öyle yazıyorlar nerdeyse iki arabadan birinde öyleMotor no nasıl hafif kusur
Bence cam filminden daha büyük bir kusurOkuyamiyorlar öyle yazıyorlar nerdeyse iki arabadan birinde öyle
ring rekoruna koşacak gibi yakındaOhoo bak daha neler çıkcak o şaseden![]()
abi bir gün olurda mustang alırsam bu garajlardan birinde güçlendirip getircem adamlar dibine kadar giriyor yaHarika iş çıkarmış adamlar tebrik etmek lazım.
Kötü döneme denk geldik ya keşke atalarımız yiyip içip sıçmasaymış da refah içinde yaşasaydıkGecenin 4 dünde bizim gruptan biri bunu bana postaladı. Uykudan hortladım gelen bing sesi ile..
Yuh oha... Bu araba bu fiyata fırladı ise kim bilir bakımları kaça cıktı...
Ekli dosyayı görüntüle 9859
Teşvik amaçlı yerli otodan ÖTV alınmayacağı söylenmişti, bu yönden bakılırsa gelmemesi gerekir ancak kesin bir şey demek zor durum ortada.Yerli otomobil şayet üretilirse, o zaman teşvik amaçlı şuan piyasadaki otomobillere vergi güncellemesi gelir mi?
Yerli otomobili üretecek 5. Şirket Turkcellmiş![]()
Araba bizim oralarda çekmiyor jajshshdYerli otomobili üretecek 5. Şirket Turkcellmiş![]()
Hahahhaha kontrol ettim harbiden öyle yazıyorSteve Jobs'ın kemikleri sızladı.Ekli dosyayı görüntüle 9860
Hahahhaha kontrol ettim harbiden öyle yazıyor![]()