Hem böyle sorulara hem de milletin kendinden çok emin şekilde verdiği cevaplara hastayım.
O resimdeki akışkan slim adı verilen sahte sümük ise birinci bardaktan öteye gidermi bilmiyorum. Akışkan vizikotesine bağlı.
Hem böyle sorulara hem de milletin kendinden çok emin şekilde verdiği cevaplara hastayım.
Pet şişenin üzerinde yazan slim nedir bilmiyorum. Soruda yanıltıcı başka bir bilgi var mı onu da bilmiyorum. Ama 4 numara ilk dolar gibi geliyor.Hem böyle sorulara hem de milletin kendinden çok emin şekilde verdiği cevaplara hastayım.
Eğer o suysa 6 dolar yav benceHem böyle sorulara hem de milletin kendinden çok emin şekilde verdiği cevaplara hastayım.
Sol taraf hiç dolmaz hattın girişi kapalı. Keza sağ tarafta 7 numaralı kovanın da girişi kapalı. Su sadece 2 ve 4'ten geçer. 4'te önce dolar gibi geliyor tabii yanılma ihtimalim de varEğer o suysa 6 dolar yav bence
Anaa hiç o kadar dikkatli bakmadım yav agsjhsdbSol taraf hiç dolmaz hattın girişi kapalı. Keza sağ tarafta 7 numaralı kovanın da girişi kapalı. Su sadece 2 ve 4'ten geçer. 4'te önce dolar gibi geliyor tabii yanılma ihtimalim de var![]()
İlk ben de yanıldım. 6 dolar dedim, 7 dolar dedim sonra kapalı olduklarını gördümAnaa hiç o kadar dikkatli bakmadım yav agsjhsdb
İlk 1$
Eğer o suysa 6 dolar yav bence
Tamamen dikkat sorusu bence. Aslında düz mantık hepsinin ağzı kapalı olduğundan hiçbiri dolmaz da denilebilir. Ha öbür türlüyse 4 dolar sanırım.İlk ben de yanıldım. 6 dolar dedim, 7 dolar dedim sonra kapalı olduklarını gördüm![]()
Tek tük var böyle motorcularLan ilk defa acaba ben hata mı yaptım diye düşünen motorcu buldum
Orda onların 2 dakika durması kilometrelerce trafik yapıyor arkada. Sorsan çok delikanılardır, Allah kitap bilirler ama kul hakkı yediklerinin farkında değiller. Ağır konuşmak istemiyorum yazık, çok yazık...https://www.instagram.com/p/Ba9G_1sA427/
Kaç yıldır kurban pazarı gezerim bu kadar öküzü görmedim bir arada köprü kapamak nasıl bir düşünce tarzıdır
Buuu neeeyyy laaaannn süüüppppeerrrr hhellall olssuunhttps://www.instagram.com/p/Ba9G_1sA427/
Kaç yıldır kurban pazarı gezerim bu kadar öküzü görmedim bir arada köprü kapamak nasıl bir düşünce tarzıdır
Buuu neeeyyy laaaannn süüüppppeerrrr hhellall olssuun
Abi yapma şimdi neden italyaya gittiğimi ifşa ediyosun millet artislik yapıyorum sancakitalyada böyle yapsana