Yani zannedersin herkese verdim yaydim ustune ustluk zor bulunan numara olsa hadi
Valla emin olamadım aga. Ama yazın aydın otobanında 2.0 tdi bi tiguan ı üzdüğüm olmuştu.Bornova-Karşıyaka arası çevreyolunda tiguanla kapışan kapışan bir mito vardı acaba sen miydin? Tarihi hatırlamam imkansız![]()
ayıp be, bi ikinize attım. o kadar ajansan araştır ispatla ceyms bont =)
Vallahi burda 5 kişide falan var numaram.Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana@DouglasAdams doktor senin numara neden kolay bulunuyor ki ?
Senin böbreğini alıp bedonun olmayan bemewesinin bir böbreğine yerleştircem ayucumSen benim böbreğimi çalmaya kalkarsın kabul etmiyorum
Haydaaa... iş yerinde verilen rahatsızlık mı?Beyler gece gece canım çok sıkıldı. Bir kadın arkadaş işten ayrılmak istiyorum falan filan dedi, gayet de memnundu sanıyordum işinden. Dedim hayırdır vs, ülkemizde kadın olmak çok zor diye başladı yazdı da yazdı. Ortalık adamım diye gezen, cebine 3-5 kuruş para geçince azan, ciğeri beş para etmez ...... ile dolmuş.
Forumda yasaklı olan kendi kendime sıraladığım laflar muhtemelen tahmin edilebilir. Geçmiş olsun ne diyeyim. Müsebbibi bir şekilde cezasını çeker umarım.@bt Aynen öyle.
ayıp be, bi ikinize attım. o kadar ajansan araştır ispatla ceyms bont =)
Bu felek bizede güler bigün s.a :/Senin böbreğini alıp bedonun olmayan bemewesinin bir böbreğine yerleştircem ayucum