AHhahahahahahhahaha kaptan amuda kalkıp mı yazıyorsun bunu beynine çok kan gitmişVallahi ya toyota alan falan var yaziktir
AHhahahahahahhahaha kaptan amuda kalkıp mı yazıyorsun bunu beynine çok kan gitmişVallahi ya toyota alan falan var yaziktir
Olabilir gercekleri goruyorum artik vag bence en guzeliAHhahahahahahhahaha kaptan amuda kalkıp mı yazıyorsun bunu beynine çok kan gitmiş
Oh sen de dünyayı güzel görmeye başlamışsın darısı başımaOlabilir gercekleri goruyorum artik vag bence en guzeli
Tövbe et daha geç olmadanOlabilir gercekleri goruyorum artik vag bence en guzeli
Mazda’ya bi tampon yapmak şart oldu o zamanDurabiliyormu o araba
1200 du en son canisi ver parayi hemen yapalimMazda’ya bi tampon yapmak şart oldu o zaman
Ekonomi de cok guzelOh sen de dünyayı güzel görmeye başlamışsın darısı başıma
Ya valla abi cogunluga uymak lazim bence mutluluk oradaTövbe et daha geç olmadan
Bence de hep azınlığım bu hayatta sen geç kaptan al bir polo trendline tdi oh paşaaaYa valla abi cogunluga uymak lazim bence mutluluk orada
Koy gitsin kaptanim o vakit ölumlu dünya sonuçta...Ya valla abi cogunluga uymak lazim bence mutluluk orada
Takla atmış olmasın o araç??Geçen gün audi a3 sportback midir tfsi ona bindim.Allah affetsin ona verilen paraya üzüldüm.. Araba km yapmış 40 bin kazası yok laçka trimler soyulmuş direksiyon.. Kullanıcı da arkadaşım hani biliyorum çok temiz kullanıyor.Satıp focus alacakmış..Arabası hakkında söylediklerini buraya yazmam ayıp olur benim yorumum değil.Gördüğüm kadarıyla R ye atınca gıcırtı var bol.Direksiyon soyuluyor.Kolçak gırc gırc ses yapıyor.Kapıyı kapatınca camdan ses geliyor.Sol koltuk döşemesinin binilen yerinin süngeri ezilmiş sarmıyor.
İzmir eröz çıkışlı kankaTakla atmış olmasın o araç??
Bu telefon yurt disindaki gibi 1000 liraya satilsa yoldan toplardik herhalde .
0-100 ü kaç saniye abi ?
Bu fiyatta ohanza bence. 2 seneye 7 bin olur. Zamanında 3 bin li rakamları konuşurken şimdiki hale bak.Bu telefon yurt disindaki gibi 1000 liraya satilsa yoldan toplardik herhalde .