Yahu sonra foruma gelip devleti oven var yazamiyorum icimden gecenleriBu fiyatta ohanza bence. 2 seneye 7 bin olur. Zamanında 3 bin li rakamları konuşurken şimdiki hale bak.
Yahu sonra foruma gelip devleti oven var yazamiyorum icimden gecenleriBu fiyatta ohanza bence. 2 seneye 7 bin olur. Zamanında 3 bin li rakamları konuşurken şimdiki hale bak.
Cok ilginç gizlice Okuyup ufletmedin değil miAbi adam sonunda kendi kendine doğru yolu bulmuş ben hiç ses etmedim bile .
Abi anahtarlar nerede senin bi bolu yapalim diodum ben amaCok ilginç gizlice Okuyup ufletmedin değil mi
Anahtarlar şu an peder bey ve kardesimde araba bu aralar hiç boş kalmiyorAbi anahtarlar nerede senin bi bolu yapalim diodum ben ama
E bana getirecekti arabayi anlasmistik ozeldenAnahtarlar şu an peder bey ve kardesimde araba bu aralar hiç boş kalmiyor
Bakimini yaptıralım hallederiz kiralık falan bir şekilde sana özel imkanlarlaE bana getirecekti arabayi anlasmistik ozelden
Kiralasan benzininide ben karsilasam yine mazdayi cikarmaktan ucuza geleceginden sikinti yokBakimini yaptıralım hallederiz kiralık falan bir şekilde sana özel imkanlarla
Kaptan dün akşam arkadaş aldı, sahilde biraz trafikli yola girdik Countryman (ilk kasa 1.6) ile yol sonunda ortalama 13,6lt yaktı. Üzülme bu kadar, bak moral vermeye geldim. Beterin beteri var.Kiralasan benzininide ben karsilasam yine mazdayi cikarmaktan ucuza geleceginden sikinti yok
Aynı şekilde senin araban donanımıyla döver benim arabayı parçalar atar @SailorKaptan dün akşam arkadaş aldı, sahilde biraz trafikli yola girdik Countryman (ilk kasa 1.6) ile yol sonunda ortalama 13,6lt yaktı. Üzülme bu kadar, bak moral vermeye geldim. Beterin beteri var.
Yaksın senin araba kaliteli, ön camında buğu çözücü bile var.
Bugu cozucu kac kere ise yarar peki ? O baslikta bahsederken takilmistim hatta bakma ciddi olduguma istanbulda oturana olmasada olabilecek birsey.Kaptan dün akşam arkadaş aldı, sahilde biraz trafikli yola girdik Countryman (ilk kasa 1.6) ile yol sonunda ortalama 13,6lt yaktı. Üzülme bu kadar, bak moral vermeye geldim. Beterin beteri var.
Yaksın senin araba kaliteli, ön camında buğu çözücü bile var.
Ben donanim konusu haric atmosferik sesiyle yol tutusla bide en son 100 160 arasi 116d tokatlamamla ole bole gaza gelmemistim taki yine hatunun 1.4 tfsi 0 100 de tokat manyagi edinceye kadar. Yok abi ne donanimi allah askina ya vallahi canim cekiyor imreniyorumAynı şekilde senin araban donanımıyla döver benim arabayı parçalar atar @Sailor
Kaptan Bey FK2 Type-R'la gazladık. 27.3L gösteriyordu .Kiralasan benzininide ben karsilasam yine mazdayi cikarmaktan ucuza geleceginden sikinti yok
Ben de bundan sonra imkan olursa benzinli arabaya bakarım diyordum ama hiç birşey belli olmaz tabiBen donanim konusu haric atmosferik sesiyle yol tutusla bide en son 100 160 arasi 116d tokatlamamla ole bole gaza gelmemistim taki yine hatunun 1.4 tfsi 0 100 de tokat manyagi edinceye kadar. Yok abi ne donanimi allah askina ya vallahi canim cekiyor imreniyorum
Gazlama konusunda rekorum 16 idi galiba. Yokusta anlik 30 40 falan yaziyor yalandan ama 16 ustune cikamadimKaptan Bey FK2 Type-R'la gazladık. 27.3L gösteriyordu .
Ya turbosu olursa zevkli olabilir. Tabi cvt gibi bir vites haric. Yoksa atmosferik sesi falan asik ediyor sonra isiklarda cuk kadar a3 geliyor hevesimi kaciriyorBen de bundan sonra imkan olursa benzinli arabaya bakarım diyordum ama hiç birşey belli olmaz tabi
Ama şu olay da var ben memnunum genel olarak arabamdan bilemiyorum yaniYa turbosu olursa zevkli olabilir. Tabi cvt gibi bir vites haric. Yoksa atmosferik sesi falan asik ediyor sonra isiklarda cuk kadar a3 geliyor hevesimi kaciriyor
Abi o baska tabi. Bide disardan duyulan traktor sesi beni itiyor vallahi.Az yakıyor ama dizel motorlu arabanin en büyük dezavantajlarindan biri çevreye yaydığı iğrenç koku ne yazık ki @Sailor