İzmire geldiğimde ararım doktoorAhahahahah al beni al beni
İzmire geldiğimde ararım doktoorAhahahahah al beni al beni
pümpe düsseli 90lardan kalma teknoloji tdi yada fsi motor gibi eski tip bir atmosferiğe takılmış turboyla coşmak istiyorum diyormuşum dfsfskfksfsTfsi mı düşünüyon yoksa panpa
İzmire geldiğimde ararım doktoor
Nusrette kırmızı şarap et ardından deep abeslanga var mısın orhan abi?
şu buluşmanın kalitesine gölge düşüren soruya bak "kim ısmarlıyo" :/Kim ısmarlıyo
Heh şöyle ya orhan abiden beklediğim sinerjiyi alamadımDoktor izmire bir geleyim de seninle otomotiv üzerine kaliteli ve seviyeli sohbetler yapalım.
@maximaorhan ın çok farklı gündemleri var ya. bi görsen tamamen soğursun.Heh şöyle ya orhan abiden beklediğim sinerjiyi alamadım
Hele hele abime bak tabi ki ilk kim ısmarlıyo diye sorucam allah allah yavşu buluşmanın kalitesine gölge düşüren soruya bak "kim ısmarlıyo" :/
Doktor izmire bir geleyim de seninle otomotiv üzerine kaliteli ve seviyeli sohbetler yapalım.
Ekli dosyayı görüntüle 10085
Senin başının altından çıktı ben naptım@maximaorhan ın çok farklı gündemleri var ya. bi görsen tamamen soğursun.
mesele şu ki orhan, birileri senin hakkında ortaya çok ağır iddialar atmış. xDSenin başının altından çıktı ben naptım
At at buraya da at da rahatla ajfksjfjsjfjmesele şu ki orhan, birileri senin hakkında ortaya çok ağır iddialar atmış. xD
imzana yakışmaz slşskdşfjsAt at buraya da at da rahatla ajfksjfjsjfj
çalışıyoruz be abicim, Ceyhun geldi bugün şirkete 1.2 tsı ibiza ile karşıladım onu@motorsinann Kardeşim nasılsın, napıyorsun foruma uğramıyorsun hiç ? Gel arada iki sohbet çevirek
çalışıyoruz be abicim, Ceyhun geldi bugün şirkete 1.2 tsı ibiza ile karşıladım onu
arada uğramaya çalışıyorum abicim sen napıyorsun nasıl gidiyor
ne şifresikolay gelsin adamım Ceyhun şifreni isterse verme
İyi kardeşim çok şükür, takılıyoruz buralarda işte Sen de iyisindir inşaallah, takip ediyorum instada hikayelerini keyifle izliyorum Arada uğra, bir vakit yaratmaya çalış da sohbet edekçalışıyoruz be abicim, Ceyhun geldi bugün şirkete 1.2 tsı ibiza ile karşıladım onu
arada uğramaya çalışıyorum abicim sen napıyorsun nasıl gidiyor
bilmeyen arkadaşlar varsa biraz açalım abi şu instada ki hikaye olayını, dsg ve diğer kısımların hangi zorlu koşullarda çalışmasına rağmen halen taş gibi olduğunu paylaşıyoruzİyi kardeşim çok şükür, takılıyoruz buralarda işte Sen de iyisindir inşaallah, takip ediyorum instada hikayelerini keyifle izliyorum Arada uğra, bir vakit yaratmaya çalış da sohbet edek