Beşiktaş - Porto
TRT 1 (Canlı) 21 Kasım Salı 20:00
Arkadaşlar bu çocuk kaçar
TRT 1 (Canlı) 21 Kasım Salı 20:00
Arkadaşlar bu çocuk kaçar
Adamsın kardeşim.. Yakında satıp ben de alacağım çift kavramalı şanzımana sahip bir otomobilbilmeyen arkadaşlar varsa biraz açalım abi şu instada ki hikaye olayını, dsg ve diğer kısımların hangi zorlu koşullarda çalışmasına rağmen halen taş gibi olduğunu paylaşıyoruz
Adamlar kabloyu binaya bağlamışlar ama daireye baglamamislar bir ucu boşta. Şimdi bunlarda ev telefon hattı olmadan internet olmuyor. Verdikleri ev telefonu hattını arayınca çalıyor ama boşta ki kabloları kısa devre yapınca meşgule düşmesi gerekirken düşmüyor çalmaya devam ediyor. Bir terslik var yani farkındayız. Müşteri hizmetlerine de istersen vali ol baglanamiyorsun abiSplitter'da sorun olabilir. Splitter'a gelen girişi direk modeme bağlayıp deneyin. Yine çalışmazsa bağlantılarda sorun olabilir. Kontrol edip emin olursanız arayın müşteri hizmetlerini port açmışlar mı sistemden kontrol etsinler. Sistemde sıkıntı yoksa size gelen kablonun dışarıdaki kutulara bağlantılarının saha ekibi tarafından kontrol edilmesi gerekir. Onu da Türknet yönlendirir zaten.
oo al tabii şiddetle tavsiye ederim :dAdamsın kardeşim.. Yakında satıp ben de alacağım çift kavramalı şanzımana sahip bir otomobil
Sataayım sanaAdamsın kardeşim.. Yakında satıp ben de alacağım çift kavramalı şanzımana sahip bir otomobil
İnsta nick ver de biz de takip edelim Sinan beyoo al tabii şiddetle tavsiye ederim :d
OoOoOoOoOoO Sinan ustam gelmiş beeoo al tabii şiddetle tavsiye ederim :d
sinanzetecs olması lazımİnsta nick ver de biz de takip edelim Sinan bey
oo al tabii şiddetle tavsiye ederim :d
Leon düşünüyordum amaSataayım sana
41k oldu hala sapsağlam fddjkajdsfkladjfs
Bu gün sıfır megane sedan aldık dizel otomatik. EDC'yi daha iyi bekliyordum geçişler iyi ama tepkiler vasatRenault servisinde çalışsaydın edc şanzımanı soracaktım ustam @motorsinann
Hayırlı ugurlu olsun sedan mı yoksa hatcback mi aldınızBu gün sıfır megane sedan aldık dizel otomatik. EDC'yi daha iyi bekliyordum geçişler iyi ama tepkiler vasat
Şirket için 3 yıllığına kiraladık abi, Megane Sedan Dizel EDC. 0 km verdiler anahtarsız giriş çalıştırma, CC vs var ama tetris style teyip koymuşlar koca yereHayırlı ugurlu olsun sedan mı yoksa hatcback mi aldınız
Edit:sedanmış görmedim
anahtarsız giriş çok iyi çalışıyor hakkını vermek lazımŞirket için 3 yıllığına kiraladık abi, Megane Sedan Dizel EDC. 0 km verdiler anahtarsız giriş çalıştırma, CC vs var ama tetris style teyip koymuşlar koca yere
yağlı dsg cidden kaya gibi ben hiçbir yerde hiçbir zaman problem çıkardığına denk gelmedim@motorsinann ustam kuru kavramalar taş gibi onu biliyoruz da yaş kavramada işler nasıl ortalama kaç bin kmde sana uğruyorlar
tüm kuru kavramalar problemli abi yaRenault servisinde çalışsaydın edc şanzımanı soracaktım ustam @motorsinann
Bedo Panpam hiluxten sonra baya sehirli geldi değil mi ?Bu gün sıfır megane sedan aldık dizel otomatik. EDC'yi daha iyi bekliyordum geçişler iyi ama tepkiler vasat