Sonra ben lpg sorun yumağı, başlı başına baş ağrıtıcı bir unsur dediğimde bu forumda beni linç etmeye kalkıyorlar130 liraya 220 kmde bitiyor, bi türlü ayar tutmadı bizim. gene sanayiide
ve evet, şimdi yatıyorum. Yatmadan önce son son foruma bakayım dedim.Günaydın herkese huzurlu sabahlar
Sonra ben lpg sorun yumağı, başlı başına baş ağrıtıcı bir unsur dediğimde bu forumda beni linç etmeye kalkıyorlar
ve evet, şimdi yatıyorum. Yatmadan önce son son foruma bakayım dedim.
Müdür Suv reklamından çok yolun reklamı gibi olmuş bu
Alfafanboy onlayn
Hey there! I am using WhatsApp! Beni de alın
Panpalar grup falan yok ya forumdan birkaç abimle ve arkadaşlarla görüşüyorum o kadarKimler war WhatsApp ta ?
maşallah güzel olmuş ama şu kadransız digital ekranı sevmiyorum benYeni A'nın kabini. Standart versiyonları da görmeden yorum yapmak doğru olmasa da ben tatmin oldum.
Panpalar grup falan yok ya forumdan birkaç abimle ve arkadaşlarla görüşüyorum o kadar
Aktaran, aktarım ve özellikle aktarılanlar kusursuzHatta bende Yasin’e göndereceklerimde @bt aniyi aracı kılıyorum
Aktaran, aktarım ve özellikle aktarılanlar kusursuz
Eksper yakıt hortumunu değiştirmeye gerek görmemiş. Vuruk yerin düzeltmesi, 2 plastik parça (tampon bağlantı elemanlarından birinin dişi kırılmış) birde alt tarafta ki plastik koruma kırık muhtemelen iki parça da daha önceden hasarlı idi. Yaklaşık maliyet 450-600 TL civarında olacak.Bugün olmayacak iş başıma geldi. Tek şerit yolda önümde ki amca ters şeritten gelen adama yol vermek için geri vitese takınca, kendimi yolun sol tarafında ki kaldırım kısmına atayım dedim.
Çimlerin içinde aydınlatma lambaları varmış aracın altına takıldı ve betonu ile sökülüp aracın ön tekerleri yerden kesilecek kadar altıma girdi.
Vinç çağırdım askıdan altıma giren taşı alarak kurtuldum. Durum bu;
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Led lamba falan denk gelirse haber verin de alalım ya. Clio ya yapmayı düşünüyorum taunusa da. Sadece içine torpido ya bide plakayablack friday geldi yarın hepsiburada.com başta olmak üzere bi çok sitede indirimler var
Günaydın. Yarım saate biterYok lpg değil bizim arabada bi haltlar var çözülecek inş
İyi geceler abi buluşmaya git uyuyamazsan
o sen olsan bari yasin'imAktaran, aktarım ve özellikle aktarılanlar kusursuz
Önce bindirim sonra indirim taktiği.black friday geldi [emoji14] yarın hepsiburada.com başta olmak üzere bi çok sitede indirimler var
Bizde biraz öyle oluyor doğru, sağlam indirim görenler burdan paylaşsın gençlerÖnce bindirim sonra indirim taktiği.
Amerika'da 100 dolarlık ürün 40 dolara düşüyor. Bizde 3000 liralık TV hafta başında 3900 oluyor cuma günü 3100 liraya peynir ekmek gibi satılıyor.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi