Hocam aracın uç noktalarda artıları ve eksileri var. Öncelikle gayet konforlu. Koltuklar Amerikan tarzı, ama orta konsol ve kapı plastikleri Çin malı gibi Kore malı Daewoo için bile kalitesiz. İç mekanda koltuklarla aralarında bu şekilde inanılmaz bir tezat var.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...00-km.de-dizel-7-kisilik-full-495903122/detay
Tüm fiyat artışlarına direnen kendisi kadar koca yüreği olan araç captiva
Alınası mı sizce? Bu 4x2 lerin yakıtları eskileri kadar vahim değil diye biliyorum
İlandakinde yok ama benim kullandığım araçta yetkili servisin taktığı dokunmatik ekrandan vardı. Son derece vasattı.
Ses sisteminin kalitesi de vasat. Radyo da çok iyi çekmiyor.
İç mekan geniş güzel ama yazın kliması aracı soğutmaya yetmiyor. Aveo ile aynı üniteyi kullanmışlar gibi yetersiz kalıyor.
Yol tutuş sınıfı için yeterli. Tabii ki gövde salınımı var ama kabul edilebilir seviyede.
Performansı ECO modunda beklendiği gibi berbat, ama normal modda gayet yeterli. Özellikle şehir içinde ani hızlanma gerektiğinde zorda bırakmıyor.
Eğim iniş destek sistemi var. Güzel bir bonus. Bir kere işim düştü kullandım, başarılı çalıştı.
Yakıt tüketimi dizel olmasına rağmen İstanbul şehir içi için 9-9,5 lt civarları. Az değil yani.
Yetkili servisleri Opel. Benim için bu başlı başına bir handikap. =)
Yedek parça destek durumu nedir onu bilmiyorum. Sorunsuzsa alınabilir.