Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sürekli oluyo hacı, iki yolda sakin nadiren araba geçiyor. Bu yüzden herkes basıyo, böyle ikisine bakmayan olunca da kaza oluyor. hyundai aşağıdan geliyo, opelde sağdan(fotoğraf yönüne göre) vurunca dönmüş. hyundai ön panjur tampon kaput farlar girmiş, radyatör delik motora yapışmış ama motorda sıkıntı yok sanırım.

Opelin sağ arka kapı ve sağ arka çamurluk gitmiş. sağ kapı direkteki airbag açmış. Lastik yarılmış, jant sağlam gibi.
iki arabada da yürüyende sıkıntı yok gibi .
Yolda tam basmalık yani birbirlerini görmeyince süpriz olmuş sanırım

Astra düz gitmez gibi geliyor bana

ben de ondan şüpheleniyorum. Midede sorun var gibi neyse bakalım artık bundan sonrası doktor. Salı günü falan gidicez bakalım.:)
Hastaneye gastroenteroloji polikliniğine giderseniz iyi olur. İşte böyle böyle b12'im düşük geldi ama şöyle şöyle mideyle de ilgili şikayetlerim var diye anlatırsanız gerekli tetkikleri onlar yaparlar :) Geçmiş olsun :)

okkEMm.jpg

Bizim sokağın köşede yine kaza oldu
Aaha @Iskender knk bizim piyasa yaparken birbirimize patladğımz olay deil mi bu

asdfasdf bu iyiydi :D imzan patlamış bu arada knk :)
ghkrdjthrstg :ÇD eyv abi düzelteyim ben onu. Ben de değiştirdim sanıyorm güzel görünüyo meğerse hata yazısıymış :D:D
dingilde bişi yok yav
Sanki arka teker düzlenmiş gibi normalde ön tekerler toe out arka tekerler toe in olur bunun arka teker toe out olmuş gibi belki lastik patladığından öyle gözüküyodur

ghkrdjthrstg :ÇD eyv abi düzelteyim ben onu. Ben de değiştirdim sanıyorm güzel görünüyo meğerse hata yazısıymış :D:D

Sanki arka teker düzlenmiş gibi normalde ön tekerler toe out arka tekerler toe in olur bunun arka teker toe out olmuş gibi belki lastik patladığından öyle gözüküyodur

lastik patladığından ötürü kanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...