Ayarlar bi tane ya ucuza artık pis bir vagcı oAman hacım sinan usta duymasın bizi kovalar
Ayarlar bi tane ya ucuza artık pis bir vagcı oAman hacım sinan usta duymasın bizi kovalar
Abim nasıl bir yetkili abiyim ben? Benim pasaportumun üstünde tc kimlik no var mı emin değilim, o kadar eski, tamamen hükümsüz. Beni boş geç bu konuda
Anlık yanıt verememe durumlarıyla beraber internet geldi, cs'de iki oyun aldırdı çok şükür
Ben alma demem ama al deyip sorumluluk altına da girmem Ortadayım bu arabaya karşı.
Sakin kullanımda 1.2 tsi ile benim arabanın yakıt tüketimi kafa kafaya. Senin arabadan az yakması çok normal, bozma moralini. Karşılığında gazlayınca da "yavvağş ciğerimi söktün" narası atar tsi motor Değil mi @alfhonso müdürüm?
Seferiyim seferi. Deplasmandayım şimdi.
Hocam benim nöbeti sen devraldın demek
yooo önüme ne gelirse yerim. Hiç yemek ayırmam. Evde ne yapılmışsa götürürüm.Vejetaryen misin?
Meraktan sordum öyle bişiden mi acaba diyeyooo önüme ne gelirse yerim. Hiç yemek ayırmam. Evde ne yapılmışsa götürürüm.
Meraktan sordum öyle bişiden mi acaba diye
içim parçalandı yemin ediyorum
Hayda hiç kaza olacak bir yerede benzemiyor ama zayiat yüksek Allah beterinden korusun
Bizim sokağın köşede yine kaza oldu
Hayda hiç kaza olacak bir yerede benzemiyor ama zayiat yüksek Allah beterinden korusun
Akşam rakı balık yapmak istiyorlar bakalımDoktur bey bugün hangi biiiç kılaptasınız
Yapmaması lazım. Önceki değerinizi bilmediğimden konuşmam doğru olmaz. Varsayımda bulunarak anlatıyorum; diyelim ki 400 b12'niz şu an 190'a düştü. Mideyle ilgili bir hastalık b12 eksikliğine yol açabilir. Ama bildiğim kadarıyla b12 eksikliği kendi başına mide bulantısı yapmaz Tamamen varsayımdır sizde sorun olduğunu kastetmedimsağ ol abi ilaca başlayınca iyi olurum herhalde artık. bide son bişey, bu değerler mide bulantısı yapar mı?
Akşam rakı balık yapmak istiyorlar bakalım
Valla ben de istiyorum hekimimAkşam rakı balık yapmak istiyorlar bakalım
oooooooo iyisiniz iyisiniz doktur bey
Ooo iyiyiz tabiğğ.Hep kaptanlara değil herhalde abiValla ben de istiyorum hekimim
ben de ondan şüpheleniyorum. Midede sorun var gibi neyse bakalım artık bundan sonrası doktor. Salı günü falan gidicez bakalım.Yapmaması lazım. Önceki değerinizi bilmediğimden konuşmam doğru olmaz. Varsayımda bulunarak anlatıyorum; diyelim ki 400 b12'niz şu an 190'a düştü. Mideyle ilgili bir hastalık b12 eksikliğine yol açabilir. Ama bildiğim kadarıyla b12 eksikliği kendi başına mide bulantısı yapmaz Tamamen varsayımdır sizde sorun olduğunu kastetmedim