Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abim nasıl bir yetkili abiyim ben? Benim pasaportumun üstünde tc kimlik no var mı emin değilim, o kadar eski, tamamen hükümsüz. :D Beni boş geç bu konuda :)

Anlık yanıt verememe durumlarıyla beraber internet geldi, cs'de iki oyun aldırdı çok şükür :)

Ben alma demem ama al deyip sorumluluk altına da girmem :) Ortadayım bu arabaya karşı.

Sakin kullanımda 1.2 tsi ile benim arabanın yakıt tüketimi kafa kafaya. Senin arabadan az yakması çok normal, bozma moralini. Karşılığında gazlayınca da "yavvağş ciğerimi söktün" narası atar tsi motor :D Değil mi @alfhonso müdürüm?

bu ara naralar atmayan kalmadı zaten asdafasdf

Ekli dosyayı görüntüle 8173

Koğuş kalk bu saat olmuş kimsecikler yok ortalıkta
Hocam benim nöbeti sen devraldın demek :)
IMG-20170708-WA0005.jpg

Herkese günaydınlar :D

Hayda hiç kaza olacak bir yerede benzemiyor ama zayiat yüksek Allah beterinden korusun

sürekli oluyo hacı, iki yolda sakin nadiren araba geçiyor. Bu yüzden herkes basıyo, böyle ikisine bakmayan olunca da kaza oluyor. hyundai aşağıdan geliyo, opelde sağdan(fotoğraf yönüne göre) vurunca dönmüş. hyundai ön panjur tampon kaput farlar girmiş, radyatör delik motora yapışmış ama motorda sıkıntı yok sanırım.

Opelin sağ arka kapı ve sağ arka çamurluk gitmiş. sağ kapı direkteki airbag açmış. Lastik yarılmış, jant sağlam gibi.
iki arabada da yürüyende sıkıntı yok gibi .

sağ ol abi ilaca başlayınca iyi olurum herhalde artık. bide son bişey, bu değerler mide bulantısı yapar mı?
Yapmaması lazım. Önceki değerinizi bilmediğimden konuşmam doğru olmaz. Varsayımda bulunarak anlatıyorum; diyelim ki 400 b12'niz şu an 190'a düştü. Mideyle ilgili bir hastalık b12 eksikliğine yol açabilir. Ama bildiğim kadarıyla b12 eksikliği kendi başına mide bulantısı yapmaz :) Tamamen varsayımdır sizde sorun olduğunu kastetmedim :D

Yapmaması lazım. Önceki değerinizi bilmediğimden konuşmam doğru olmaz. Varsayımda bulunarak anlatıyorum; diyelim ki 400 b12'niz şu an 190'a düştü. Mideyle ilgili bir hastalık b12 eksikliğine yol açabilir. Ama bildiğim kadarıyla b12 eksikliği kendi başına mide bulantısı yapmaz :) Tamamen varsayımdır sizde sorun olduğunu kastetmedim :D
ben de ondan şüpheleniyorum. Midede sorun var gibi neyse bakalım artık bundan sonrası doktor. Salı günü falan gidicez bakalım.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...