@maximaorhan , Gezmeye Karabuk merkezden basladik . Sehre Gerede yonunden gelirken sizi Kardemir Çelik Fabrikası karsiliyor . Oldukça büyük . Neredeyse bir şehir büyüklüğünde . Merkezde pek turistik bir yer yok . Bilenler varsa Afyon ayarında bir yer (gelismislik düzeyi / sehir yapisi) . Sonra Bulak Mencilis mağarasina gittik . Tourismo 'nun o dar yollarda gitmesi baya zordu . Magara guzel baya bir merdivem ile çıkılıyor magaranin icide biraz yorucu . Ardından Cam teras ... Resimlerde gordugumden oldukça küçüktü . Vadi manzarası var guzel bir yer , yukseklik korkusu olanlar icin biraz sikinti olabilir . Benimde yükseklik korkum var sanıyordum ama hic korkmadim nedense . En sonda Safranbolu merkeze gittik . Maalesef bize serbest gezmemiz icin 1 saat sure verdiler . Her taraf lokumcu , hediyelik esya satan dukkanlar ile dolu . Uzakdogulu turistler çok .
@Mehmet hocamin tavsiyesiyle arkadaslarımın tamamı baska yerlerden almasina rağmen ben İmren'i tercih ettim . Birçok şubesi var. Dukkanlarin tasarimindan vb. kalitesi anlaşılıyor . Biraz pahali olabilir digerlerine gore ama gercekten lezzetli . Güzel yer vesselam ama yolculuk biraz yoruyor yeterli mola vermeyince .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi