Hep böyle devam etmeyebilir ama bozulana kadar devam iştenetspor'un en sevdiğim yönü fazla geriden gelmiyordu. hatta digiplay'e göre öndeydi bile. bunda da bi iki maç açtım netsporla aynı gibi, eğer öyleyse netsporun yüzüne bile bakmam artık
Hep böyle devam etmeyebilir ama bozulana kadar devam iştenetspor'un en sevdiğim yönü fazla geriden gelmiyordu. hatta digiplay'e göre öndeydi bile. bunda da bi iki maç açtım netsporla aynı gibi, eğer öyleyse netsporun yüzüne bile bakmam artık
Üstad bu nece diriliktir böyle. Araba nerdeyse 500bine gelmiş koltuklar pırıl pırıl, direksiyonda soyulma yok vay be.
Sen hayırdır? ne pistten geri kalıyorsun, ne sayılı süpersporlardan geri kalıyorsun...piste çıkan oldu mu buradan bugün kırmızı bayrak çıkmış kırmızı ibiza cupra kaza yapmış diyollaa
eeee elimiz kolumuz uzun piyasa kovalayan adamız olsun o kadar asdkjasdhSen hayırdır? ne pistten geri kalıyorsun, ne sayılı süpersporlardan geri kalıyorsun...
patlayan cupra'yı alıp kaportasına çekiç değmedi, nokta hasar boya yok deyip itelersin birine.eeee elimiz kolumuz uzun piyasa kovalayan adamız olsun o kadar asdkjasdh
aracımızın evveliyatı düzgün olup ilk sahibi teyzeden alınmıştır trameri yeni doğan bir çocuğun amel defteri kadar temizdirpatlayan cupra'yı alıp kaportasına çekiç değmedi, nokta hasar boya yok deyip itelersin birine.
ajghgahgfsjfdkjsadhfadshfsdjjh karnıma ağrılar giğrdiiğğğ
abooo malum swf canlandı gözümde
iyice canlandır.abooo malum swf canlandı gözümde
sen ben yasin hakan yan yana canlandırıyorum şu an mutlu musun?iyice canlandır.
allahaffetsinsen ben yasin hakan yan yana canlandırıyorum şu an mutlu musun?
@yyalcin tospaa cı abimiz de pistteydi , belki haberi vardir .piste çıkan oldu mu buradan bugün kırmızı bayrak çıkmış kırmızı ibiza cupra kaza yapmış diyollaa
Onca ortama girdim onca insanla tanistim paramdan utandigim tek yer burasi oldu ben almayayim hacim valla kosede sessizce takilayim ben@Sailor zengin kankam nerdesin gelsene iki zengin muhabbeti edelim
Niye öyle diyon abi yavOnca ortama girdim onca insanla tanistim paramdan utandigim tek yer burasi oldu ben almayayim hacim valla kosede sessizce takilayim ben