yazılım at bana ozahn parametrelerimle oynahh...Emüklerim bak seni
yazılım at bana ozahn parametrelerimle oynahh...Emüklerim bak seni
Seni projem yapıcammmmyazılım at bana ozahn parametrelerimle oynahh...
turbola beni ozan egzozuma düzb....Seni projem yapıcammmm
O olmaz işte ona benim nefesim yetmez sana vantilatör lazım...turbola beni ozan egzozuma düzb....
Valla kasko konusu herkes icin degiskenli konu. Kendi acimdan perte cikmadigi surece dokunmuyorum kaskoya. 650 lira gibi bir paradan 2 milyara cikma hevesim yok.kaldiki her iki ailedede trameri temiz insan neredeyse kalmadi yani baska araci baska insan uzerinden kaskolama sansimda yok.Birincisi, bizde hazırdan 500 lira bile çıkmaz. =)
İkincisi, bugüne kadar hiçbir kazada cebimizden para çıkarmadık. Cepten ödeyeceksek kaskonun ne anlamı kaldı?
Arka stop lambalarının ucunu bagaj kapağına uzatmasalarmış yine belki kurtarırmış.Yeni CLS sızdırılmış. Hadi ön taraf neyse de arka taraf çok kötü görünüyor.
ön mustangersedes arkası pert olup farklı arabanın stopları takılmış cla serisi gibi.Yeni CLS sızdırılmış. Hadi ön taraf neyse de arka taraf çok kötü görünüyor.
Şuna bak gelir gelmez nasıl muhalefet olmus herkese...@bt abi tekrar geçmiş olsun
@yaso nefes alıyon mu sorusuna almıyorum denir ama senin korkun yoktuuu unutmuşum
@Cenk adam her fırsatta her ortamda çizgi kasıyor, sıfır hata ile oynuyor. Üzerine gitmeyin
@Sailor kim? Şu ligde küme düşen mi ?
@maximaorhan ss işine girersek şeker çocuk profil fotoğrafın bile seni kurtarmaz ama yine sen bilirsin
Kesinlikle katılıyorum.ön mustangersedes arkası pert olup farklı arabanın stopları takılmış cla serisi gibi.
Kume dusme ? Insanin kendi istegiyle cikmasi boyle anlasilmis sende uzuldum :/
Öncelikle geçmiş olsun..En nihayetinde tanıştık. Tek gözü pörtlemiş, başına bir şeyler gelmiş garibimin.
Ekli dosyayı görüntüle 10186
2 gün peşinden koşturdu, şimdi o benim peşimden koşuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 10187
Bir de tam istediği gibi bir yer yaptım, bayıla bayıla yatıyor. Yerini yapana kadar yalnız kaldığı anda ağlıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 10188
En azından artık arabayı mesken tutmaz.
Benim genel olarak cabuk sinirlenen yapim var bunu en iyi senin bilmen lazim hatta.forumda zamaninda beni durdurmaya calisman ise yaramis olsa bile benim genel yapim bu.kumeden cikmadan once danistim ben haklimiyim haksizmiyim diye kim oldugunu soylememe gerek yok.bunu herkesin onunde sormadim ozelden danistim.sinirlenip kalp kirmak yerine sessizce ciktim merak edenlerede ozelden acikladim . Hakli oldugumu teyit edincede bu sekilde mantikli olduguna karar verdim.cunku cikmasaydim agir konusacaktim ve sinirle kalp kiracaktim bunada gerek yoktu. Ciktikdan sonrada birsey olmamis gibi herkesle konusmaya devam ettim.ne birini engelledim ne de yasima basima bakmadan cocuk gibi kusmek gibi bir hareket yaptim.ses çıkarmadan kalp kırarak çıkınca küme düşmüş sayılıyorsun
Benim genel olarak cabuk sinirlenen yapim var bunu en iyi senin bilmen lazim hatta.forumda zamaninda beni durdurmaya calisman ise yaramis olsa bile benim genel yapim bu.kumeden cikmadan once danistim ben haklimiyim haksizmiyim diye kim oldugunu soylememe gerek yok.bunu herkesin onunde sormadim ozelden danistim.sinirlenip kalp kirmak yerine sessizce ciktim merak edenlerede ozelden acikladim . Hakli oldugumu teyit edincede bu sekilde mantikli olduguna karar verdim.cunku cikmasaydim agir konusacaktim ve sinirle kalp kiracaktim bunada gerek yoktu. Ciktikdan sonrada birsey olmamis gibi herkesle konusmaya devam ettim.ne birini engelledim ne de yasima basima bakmadan cocuk gibi kusmek gibi bir hareket yaptim.
Ben hic ayri gayri yapmadim ki sana . Laf da hic carpmadim. Sadece sinirle insan kaybetmek yerine kendi tercihim olani yaptim . Kaybettigim sey guzel bir ortam oldu ama yinede kendimi kucuk dusurup daha sonradan uzulecegim laflar cikmamis olduAnlaşıldı mevzu ben mişim belli oldu, bi mermi daha sık hadi vur vur ölmedimmmmm
Ben hic ayri gayri yapmadim ki sana . Laf da hic carpmadim. Sadece sinirle insan kaybetmek yerine kendi tercihim olani yaptim . Kaybettigim sey guzel bir ortam oldu ama yinede kendimi kucuk dusurup daha sonradan uzulecegim laflar cikmamis oldu