Yaşam parametreleri gönderiliyor... yağ oranı %8.0 – 19.9 tansiyon 121 / 77 kan şekeri 85 mg/dl , sen nasılsın insanNasılsınız insanlar.
Yaşam parametreleri gönderiliyor... yağ oranı %8.0 – 19.9 tansiyon 121 / 77 kan şekeri 85 mg/dl , sen nasılsın insanNasılsınız insanlar.
Ha sen onu diyorsun. Onun muhabbeti geçse geyik başlığında da anlatırdım ama ban yerizohoooo cenki kaybedeli çok olacak bi gör ligde neler neler anlatıyo
En nihayetinde tanıştık. Tek gözü pörtlemiş, başına bir şeyler gelmiş garibimin.Allahın cezası pisicik gün doğmadan başladı ağlamaya. Ama nasıl ağlamak, bahçeden ta eve içeriye kadar geliyor ses. Uyuyamadım. Gittim, kendisiyle beraber miyavlayınca yaklaştı, yoğurt yemedi, süte de hiç gelmedi bile. Ayağa kalkıyorum arabanın altına geri kaçıyor. Sınav oldu hayvan bana. Geçip karşısına oturacağım, karşılıklı beraber ağlayacağız bu gidişle. :'(
asdjaflksdkjdh serseri seniiiHa sen onu diyorsun. Onun muhabbeti geçse geyik başlığında da anlatırdım ama ban yeriz
askljhdshfkjdshasd gözümden yaş geldi şrfszYaşam parametreleri gönderiliyor... yağ oranı %8.0 – 19.9 tansiyon 121 / 77 kan şekeri 85 mg/dl , sen nasılsın insan
onu bilemem forumun genelinde hic karakterini bozmadi valla ici disi bir kavramini cok once kaybetti forum zaten :/ohoooo cenki kaybedeli çok olacak bi gör ligde neler neler anlatıyo
Yavrum tek başına annesiz kalınca epey korkmuş belli ki Varsa sizin oralarda bir veteriner, boş vaktinde götürüver hocam. Aşı falan yaparlar kendine gelir hayvancağızEn nihayetinde tanıştık. Tek gözü pörtlemiş, başına bir şeyler gelmiş garibimin.
Ekli dosyayı görüntüle 10186
2 gün peşinden koşturdu, şimdi o benim peşimden koşuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 10187
Bir de tam istediği gibi bir yer yaptım, bayıla bayıla yatıyor. Yerini yapana kadar yalnız kaldığı anda ağlıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 10188
En azından artık arabayı mesken tutmaz.
eee olsun o kadar yav normaldironu bilemem forumun genelinde hic karakterini bozmadi valla ici disi bir kavramini cok once kaybetti forum zaten :/
Adam burada anlatirken nasil duzgun senin cevap serefsiz seni al iste bakasdjaflksdkjdh serseri seniii
Artık herşeyden önce ben bir anneyim tamam mı !!1!1!!1!Yavrum tek başına annesiz kalınca epey korkmuş belli ki Varsa sizin oralarda bir veteriner, boş vaktinde götürüver hocam. Aşı falan yaparlar kendine gelir hayvancağız
şerefsiz demedim olm serseri dedim?Adam burada anlatirken nasil duzgun senin cevap serefsiz seni al iste bak
Nefes alıyon mu?Yaşam parametreleri gönderiliyor... yağ oranı %8.0 – 19.9 tansiyon 121 / 77 kan şekeri 85 mg/dl , sen nasılsın insan
ahsahda Allah razı olsun hocam, ben de mahalledeki öksüzlerle az ilgilenmiyorum. İnsana iyi geliyor harbiden.Artık herşeyden önce ben bir anneyim tamam mı !!1!1!!1!
Hayvana kendimi ifade edebilmem 3 günümü aldı. Sanırım küfür kıyamet gittiğim için biraz mesafeli davrandı. Perdelerimi indirdiğimde ne kadar uysal biri olduğumu 3 günde görebildiahsahda Allah razı olsun hocam, ben de mahalledeki öksüzlerle az ilgilenmiyorum. İnsana iyi geliyor harbiden.
Ama ben demiştim sana. Ayrıca her gerildiğinde onunla ilgilen bak bakalım sinir, stres kalıyor mu sendeHayvana kendimi ifade edebilmem 3 günümü aldı. Sanırım küfür kıyamet gittiğim için biraz mesafeli davrandı. Perdelerimi indirdiğimde ne kadar uysal biri olduğumu 3 günde görebildi
Hea yasine demisin karistirmisimşerefsiz demedim olm serseri dedim?
Kötü patlamış hakikatenBu arada Mazda patlamış. Bi geçmiş olsununuzu alırım.
Ekli dosyayı görüntüle 10189
Ekli dosyayı görüntüle 10190
Taksinin içinden geçmiş
Ekli dosyayı görüntüle 10191
Servis, saç kaporta parçalarından kaput ve sağ çamurluğun değişeceğini söylemiş. Sol çamurluk temizmiş. Farlardan biri kırılmış, diğeri çizilmiş. Tampon zaten değişecek. Adaptif cc radarı filan da var asıl onlar büyük maliyet. O yüzden airbag açtırmayan bu kazanın maliyetini çok merak ediyorum. =)
Teşekkürler. Haftanın 4 gününü İst. trafiğinde geçirdiği ve sahibi bu tarz arabaya pek alışık olmadığı düşünülünce iyi bile dayandı diyorum.Kötü patlamış hakikaten
Büyük Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun abi. Allah beterinden korusun.Bu arada Mazda patlamış. Bi geçmiş olsununuzu alırım.
Ekli dosyayı görüntüle 10189
Ekli dosyayı görüntüle 10190
Taksinin içinden geçmiş
Ekli dosyayı görüntüle 10191
Servis, saç kaporta parçalarından kaput ve sağ çamurluğun değişeceğini söylemiş. Sol çamurluk temizmiş. Farlardan biri kırılmış, diğeri çizilmiş. Tampon zaten değişecek. Adaptif cc radarı filan da var asıl onlar büyük maliyet. O yüzden airbag açtırmayan bu kazanın maliyetini çok merak ediyorum. =)