Hakan Peker kör oldu
Hakan Peker kör oldu
Maltepe'deyim. Miting alanına 10 dk uzaklıktayım. Lakin adalet aramak için elimden gelen tek şey arkadaşla oturup pes oynamak. Malum belim...Nabayonuz beyaaa
Yazdim abi bunu borcaMaltepe'deyim. Miting alanına 10 dk uzaklıktayım. Lakin adalet aramak için elimden gelen tek şey arkadaşla oturup pes oynamak. Malum belim...
Kendi borcundan düş.Yazdim abi bunu borca
Bu sefer farkli yerlere goturcem abi seniKendi borcundan düş.
Dün hastanedeydim, bugün arkadaşlarda evdeyim. Dışarı çıkabilecek durumum yok. Starbaksa gitsem seni arardım kaptan biliyorsun.
İlk wankel motoru audi uyguladı diye biliyorum çünkü motoru icat eden mühendis audide çalışıyormuşMazda ; 1967 de ilk wankel motoru Cosmo modelinde uygulamış 1.0 motor 130 hp ??!!?!?!
Knk vw fotoları sızdırılmış internete gördün müSadece şunu söyleyebilirim VAG grubunun elinde TESLA'dan falan kat ve kat daha iyi teknolojiler var.
Kendi borcundan düş.
Dün hastanedeydim, bugün arkadaşlarda evdeyim. Dışarı çıkabilecek durumum yok. Starbaksa gitsem seni arardım kaptan biliyorsun.
Bu sefer farkli yerlere goturcem abi seni
Vallahi adimiz ciktiaynı starbaksa gitmeyin
Bu bir tuzak !!Bugün çok ender rastlanan bir olaya şahit oldumEkli dosyayı görüntüle 8191Yolda kalmış corolla
@Berkin saol knk gerek yok şifreyi bldm
Haa onu bilmiyorum:/ Mazda'nın kullandığı ilk wankel motordan bahsettiydim.Rx7,8 den önceİlk wankel motoru audi uyguladı diye biliyorum çünkü motoru icat eden mühendis audide çalışıyormuş
Nasıl çaktı Wesley SneijderKarda gitmez greyder