Bu zamana kadar evde köpek besleyenlerin hepsinden golden olduğunu gördüm ama tecrübem yok. Köpeklerde en büyük sorun her gün dışarı çıkartmak gerekiyo diye biliyorum onu bi düşün abiköppek besleyen var mı aranızda bırakın şimdi arabaları
Bu zamana kadar evde köpek besleyenlerin hepsinden golden olduğunu gördüm ama tecrübem yok. Köpeklerde en büyük sorun her gün dışarı çıkartmak gerekiyo diye biliyorum onu bi düşün abiköppek besleyen var mı aranızda bırakın şimdi arabaları
Puhahsh babamın arkadaşı da almış dedim buneeeeğ lanİzmir'de bunu kullanan çok fazla insan var.Net söylüyorum ne idüğü belirsiz bir araba
biz de golden şey ediyoz zaten dışarı çıkarma işi kolay zaten bahçede salık olacak ya ben ya hatun çıkarırız dert değil oBu zamana kadar evde köpek besleyenlerin hepsinden golden olduğunu gördüm ama tecrübem yok. Köpeklerde en büyük sorun her gün dışarı çıkartmak gerekiyo diye biliyorum onu bi düşün abi
Kendisi chow chowkimdir o yiğit
aboo yastık gibi bi şey lan o dsklfjkasdKendisi chow chow
Abi olacak iş değil ya Merco B180 varken falan şaka gibi.Bmw karakterine ters nasıl ki merco için a serisi yakışmıyorsaPuhahsh babamın arkadaşı da almış dedim buneeeeğ lan
He abi bahçe fln diyince gerisini okumadım sorun yok o zamanbiz de golden şey ediyoz zaten dışarı çıkarma işi kolay zaten bahçede salık olacak ya ben ya hatun çıkarırız dert değil o
okusana lan belki önemli bi şey yazdımHe abi bahçe fln diyince gerisini okumadım sorun yok o zaman
Abi köpek seçerken şuna dikkat etmeniz lazım.Evde sürekli biri olmayacaksa yalnızlık çekmeye yatkın köpekler tercih edilmeli.Sık sık dışarı çıkartırım diyorsan büyük boylara geçebilirsin.Ama bana kalırsa beagle size geliraboo yastık gibi bi şey lan o dsklfjkasd
yav iyi güzel diyon da bir, kızım golden diye ağlıyor artık 2, ben biraz uzunum yanımda öyle ufacık bi şey gezdirmek istemiyom golden tam bizlik gibi ne diyosun olmaz mı goldenAbi köpek seçerken şuna dikkat etmeniz lazım.Evde sürekli biri olmayacaksa yalnızlık çekmeye yatkın köpekler tercih edilmeli.Sık sık dışarı çıkartırım diyorsan büyük boylara geçebilirsin.Ama bana kalırsa beagle size gelir
Sonuç olarak ses sistemi önemliyse e90 çok üzer şimdi 1 serisi diyecem de onu kalitesi nasıl bilmiyorum hiç dikkatli inceleme şansım olmadı. 90 a da C sınıfı olmaz diyorsann Bmw olmuyor mafelesAbi olacak iş değil ya Merco B180 varken falan şaka gibi.Bmw karakterine ters nasıl ki merco için a serisi yakışmıyorsa
abi ben 2 sene baktım golden bahçede bahçede olduğu zaman akarı kokarı çok olmuyor rahat oluyor tuvalet vs. de dert olmuyor en kötü kürekle atarsın çöpe günde bir turlatsan yeterokusana lan belki önemli bi şey yazdım
tahminde bulunarak date uygulaması olduğunu düşünüyorum doğru mudurTivoli kullanıcısı yok değil mi forumda hani şu yaratıcı(!) isimli olan tersten oku ''i lov it''
Malesef değil lan iyi ki olmuyor.Baktım içim kaldırmadı @Bedirhan ın attıklarınıSonuç olarak ses sistemi önemliyse e90 çok üzer şimdi 1 serisi diyecem de onu kalitesi nasıl bilmiyorum hiç dikkatli inceleme şansım olmadı. 90 a da C sınıfı olmaz diyorsann Bmw olmuyor mafeles
Abi kurşuna kafa atmışsın heralde ona bakmaktan okuyamıyormokusana lan belki önemli bi şey yazdım
işte aradığım kan senle detaylıca konuşalım bunu bi ara mesaj atarım bahçede salık olur eve alırız vs o şekil serbest olacak it problem olmaz galibaabi ben 2 sene baktım golden bahçede bahçede olduğu zaman akarı kokarı çok olmuyor rahat oluyor tuvalet vs. de dert olmuyor en kötü kürekle atarsın çöpe günde bir turlatsan yeter
Yazıktahminde bulunarak date uygulaması olduğunu düşünüyorum doğru mudur
Golden gider abi zaten opel kullanıcısısınyav iyi güzel diyon da bir, kızım golden diye ağlıyor artık 2, ben biraz uzunum yanımda öyle ufacık bi şey gezdirmek istemiyom golden tam bizlik gibi ne diyosun olmaz mı golden
Alan memnun satan memnun dMalesef değil lan iyi ki olmuyor.Baktım içim kaldırmadı @Bedirhan ın attıklarını