doktor bi ara bmw alcaksın diye çok korkmuştumMalesef değil lan iyi ki olmuyor.Baktım içim kaldırmadı @Bedirhan ın attıklarını
doktor bi ara bmw alcaksın diye çok korkmuştumMalesef değil lan iyi ki olmuyor.Baktım içim kaldırmadı @Bedirhan ın attıklarını
o ne olm neye bakıyonAbi kurşuna kafa atmışsın heralde ona bakmaktan okuyamıyorm
git bi bira sigara kap gel desem yapar mı mesela@maximaorhan cana yakın bi cins zaten oyunu seven saldırganlığı olmayan senlik bişi zaten kızında sürekli oynar durur eğlenceli vakit geçirir
Öyle tabi lan yoksa niye bu kadar marka varAlan memnun satan memnun d
opel mi ohooGolden gider abi zaten opel kullanıcısısın
o ne olm neye bakıyon
ohaaaaa arabaymış lan o akjsdhaskjgdhja kullanıcı falan diyince hatlar karıştı sorry
ben babannemin orda bakıyordum köpek salık oluyordu genelde bahçe çok büyük değildi ama hareket alanı vardı sıkılmıyordu hem bahçeyi kolaçan ediyordu biz hiç problem yaşamadık 2 sene kimseyede bi rahatsızlık vermedi yemeğini suyunu eksik etmedik her gün insanda görüyordu aklına takılanları cevaplarım abiişte aradığım kan senle detaylıca konuşalım bunu bi ara mesaj atarım bahçede salık olur eve alırız vs o şekil serbest olacak it problem olmaz galiba
Orhan maymun al maymun. Yavru al, uslu uslu yetiştir. Ev işlerine de yardımı dokunur. İyi eğitilirse her işini görür....
git bi bira sigara kap gel desem yapar mı mesela
askjhasdgashd nası çakmışım ama hs'yi
Yok be kanka bu modeller bile varken o paralara bu vardoktor bi ara bmw alcaksın diye çok korkmuştum
asdkljasdkasdf sahipleniyoz mu onu daOrhan maymun al maymun. Yavru al, uslu uslu yetiştir. Ev işlerine de yardımı dokunur. İyi eğitilirse her işini görür.
Bi tane oyun vardı seneryo seçiyodun ordaki adamlara benziyo ahdnahndaskjhasdgashd nası çakmışım ama hs'yi
Valla araştırmak lazım. Al bi tane, Çaydanlık gibi gezdirirsin omzunda, getir götür işlerini de yaptırırsın. glock'larını söküp takar yağlar bakımını yapar.asdkljasdkasdf sahipleniyoz mu onu da
foto bana ait değil yavvv şaka ettim ama değişicem beğenmedimBi tane oyun vardı seneryo seçiyodun ordaki adamlara benziyo ahdnahnd
valla doğru diyon son gelen bmw testinde de yazmıştım 400 bin tl verecem arabaya usb portu opsiyon olacak ve ortalamanın altında bir iç mekan olacak o paraya neler alınır beYok be kanka bu modeller bile varken o paralara bu var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-pazarliksiz-japon-mersedesi-496631067/detay
köpek iyidir abi hırsız mırsız kovalar daha iyi olur bahçeden heykel falan çalıyolar bizim burada köpek lazımdırValla araştırmak lazım. Al bi tane, Çaydanlık gibi gezdirirsin omzunda, getir götür işlerini de yaptırırsın. glock'larını söküp takar yağlar bakımını yapar.
Araba güzel veya kötü umrumda değil bunu bmw üretmemeliYa 2 serisini tokatlamışsınız burda ama bence 216d grand tourer mantıklı bi araba. Dizel otomatik 7 kişilik tam aile arabası evet petrolhead olarak bakınca acı verici ama yapacak bişi yok jsmfmsmdm
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iz-216d-gran-tourer-7-kisilik-507454001/detay