Dün gece son ses aleyna dinledim kızımla psikolojim bozuldu @alfhonso @berkertekin
lan bize ne senin psikolojinden prensesi olumsuz etkilemeseydin bari :/
Dün gece son ses aleyna dinledim kızımla psikolojim bozuldu @alfhonso @berkertekin
Sen de tam otlakci ciktin heBi dal atsan bari, dalı atsaan barii oooğğ
Cok geclan bize ne senin psikolojinden prensesi olumsuz etkilemeseydin bari :/
Param var ama otlanmak daha zevkli oluyor :ddSen de tam otlakci ciktin he
hani kamera bakarken megapixel bakıp offf bu ne çeker derler yaa onun gibi bir şey olmuş. Hadi onu yaptın bu listede astra 1.6t,civic 1.5t ve giuletta 1.4t neredeOy oy vidyo olsun diye atılmış gibi geldi.Ne ağırlık var ne doğru veri var abovv dedim izlerken
Lan olm size birileri ceza verdi de yırtmak için kendinizi deliliğe mi vuruyorsunuz ne bunlarBi dal atsan bari, dalı atsaan barii oooğğ
Ooo maşalla.Sizinkilerde yaş mı kuru kavrama mı?Caddy biraltı desege![]()
İçimdeki yaratıcı ruhu sen bile fark etmediysen bu toplum beni 50 seneden önce anlayamaz abi... NsmfmsmgmLan olm size birileri ceza verdi de yırtmak için kendinizi deliliğe mi vuruyorsunuz ne bunlar![]()
Dq200 7 iler kuru kavramaOoo maşalla.Sizinkilerde yaş mı kuru kavrama mı?
h.işler kardeşimİçimdeki yaratıcı ruhu sen bile fark etmediysen bu toplum beni 50 seneden önce anlayamaz abi... Nsmfmsmgm
Dq200 7 iler kuru kavrama
Kardeşim, o konu ile ilgili daha çok şey açıklayabilirdim ama kim ne kullanıyor bildiğimizden en ufak bir şey söylersek beni tazminatla öttürürler valla içimden geçerlerŞu cümleyi okuyunca acaba başına ne tür bi iş gelir diye düşünmekten geri kalan yazdıklarına odaklanamadım. Hayırdır yahu![]()
Kar
Kardeşim, o konu ile ilgili daha çok şey açıklayabilirdim ama kim ne kullanıyor bildiğimizden en ufak bir şey söylersek beni tazminatla öttürürler valla içimden geçerler)
http://www.hurriyet.com.tr/bilerek-ezip-kacti-polis-bu-surucunun-pesinde-40541787
Böyle insanlar geberip gitse dünya daha güzel bir yer olacak. Veledi zina çocuğu.
Tez zamanda belasını bulur inşallah.
Temennim başka birilerinin de o herife aynı hareketleri yapması yönünde. Aslında sıcağı sıcağına yapılacak daha ağır şeyler de var ama kendime saklayayım.http://www.hurriyet.com.tr/bilerek-ezip-kacti-polis-bu-surucunun-pesinde-40541787
Böyle insanlar geberip gitse dünya daha güzel bir yer olacak. Veledi zina çocuğu.
Tez zamanda belasını bulur inşallah.
Yarı kavrama yapmasın diye kendimi yırtıyorumh.işler kardeşim![]()
Bu gün birilerini ışıklarda ayırmışlar sankiBugün bir chery suv u ışıklarda gördüm.Nasıl bu kadar seri kalkıyor bu ya şaşırttı beni kasa mı hafif bilen var mı?
Önce bir kaç damla yaaşBu gün birilerini ışıklarda ayırmışlar sanki![]()
İnanmadım yıkıldım 2.0 Manuel'miydi o CheryÖnce bir kaç damla yaaş
Siğviitimden süzüüldüü