Şafak sezer kasa mıydı o çeriİnanmadım yıkıldım 2.0 Manuel'miydi o Chery![]()

Şafak sezer kasa mıydı o çeriİnanmadım yıkıldım 2.0 Manuel'miydi o Chery![]()
orhanı banlamak ıcın ne kadar ıstıyorsun soyle ulenndevletin memuruna rüşvet teklifi haaaaaa ??
orhanı banlamak ıcın ne kadar ıstıyorsun soyle ulenn
Para konuşur kaptan benim kalibrem değilsin sen ooooooooo ne dedi nasil laf ama3 yıl yatarın var olom sen gidersin @maximaorhan kalır![]()
Ankarada böyle dengesizlwr çok oluyo dikkat etmek gerek geçmiş olsun kardeşim ben oradayken abimlw bi yerden geliyorduk trafik dolu ama 90 100 akıyor önümüzdeki kamyon aniden durmustuBugün ankarada kavşakta(yol bağlantısı gibi bi şey) birbirine yol vermediği için duran şuursuzlar yüzünden baya sağlam fren yaptım. 100le gidiyordum abs'yi devreye sokmadan durdumödüm b*kuma karıştı
Para konuşur kaptan benim kalibrem değilsin sen ooooooooo ne dedi nasil laf ama
kotulere bısı olmazmıs
benım sılah buyuk orhancım kalıbrenın sanmıyorum yetebılecegınıPara konuşur kaptan benim kalibrem değilsin sen ooooooooo ne dedi nasil laf ama
kurban ol sen banaİşte tam da bu yüzden para teklifini kabul etmiyorum. Dediğini yapıp seninle birlikte kötü olamammmm
kurban ol sen bana
aklıma ne geldı yamemura rüşvet teklif etmekten yatarın var ama hala yatmıyon şükret bence
aklıma ne geldı ya
benım sılah buyuk orhancım kalıbrenın sanmıyorum yetebılecegını
Beyler Türkiyenin yeni para birimi Orhan oluyormuş ₺ kalkıyormuş artık
Bu gün birilerini ışıklarda ayırmışlar sanki![]()
Önce bir kaç damla yaaş
Siğviitimden süzüüldüü
İçimden geçti ya anlamadım NOS falan mı bastı... Hayır ben kaşındım normalde 2 şeritlik yolu 3 ledim sıkıştırdım bunu zaten geçer uzarım dedim.Beni boy boy ayıkladı..İnanmadım yıkıldım 2.0 Manuel'miydi o Chery![]()
Yetişemiyorum artık abi yaaolm adam kendi parasını bastırdı zaten haberin yok mu
Yetişemiyorum artık abi yaa