Unutursunn@DouglasAdams Kalbim ağrıyor doktor abey
Unutursunn@DouglasAdams Kalbim ağrıyor doktor abey
Eyvallah hekim bey sigorta yatırdık o kadar yok mu dindirecek bişeyler yaz gelsinUnutursunn
Abi nasil yakaladin vallahi anlayamadim muhtemel ilani daha once gordunde benim anlamadigim tuv muaniyesi yokmu servis kayitlari yokmu artik o kadar kolay degil km dusurmek yanlismiyimBeyler, ilandaki bu aracın km'si düşürülmüştür. İlan bir köşede dursun, gören veya almak isteyen olur hani yaklaşmasın..
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-beygir-ozel-uretim-eco-boost-468914957/detay
Abi nasil yakaladin vallahi anlayamadim muhtemel ilani daha once gordunde benim anlamadigim tuv muaniyesi yokmu servis kayitlari yokmu artik o kadar kolay degil km dusurmek yanlismiyim
Focusclubtr'de aracın ilk sahibi paylaştı. Bu benim aracım perte ayrıldığı için sattım ama toparlamışlar, km'yi de düşürmüşler. İlk muayeneye girdiğim km'ye indirmişler diyor. İlanı şikayet ettim ama işe yaramadı dedi. Ben de direkt paylaştım kimsenin canı yanmasın.Abi nasil yakaladin vallahi anlayamadim muhtemel ilani daha once gordunde benim anlamadigim tuv muaniyesi yokmu servis kayitlari yokmu artik o kadar kolay degil km dusurmek yanlismiyim
Aman aman gelmesin 120ye sonra yatak falan sararız hiç gerek yok1-Fark ettirir tabi rakamsal olarak küçük bi miktar gelse de(bknz:Geyik testleri)
2-120 ye gelecek daha sabret evlat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben simdi km ile oynasam muaniye kayitlari var hadi o yetmedi servis bakimli her bir parcasi hangi gun degismis hepsinin kayidinin nushasi bir bende bir serviste. Ileri seviyesi benim arac tek bir yerde yikanir yikamacida plaka kaydida var hakikaten adamlar aylik yaziyor hangi plaka hangi gun diyeİlla yamuğu çıkıyor abi ya düzgün yapılmazsa kmye kondisyonuna vs dikkat edilmezse
Aman aman gelmesin 120ye sonra yatak falan sararız hiç gerek yok120yle hiç sıkıntısız döndüğüm yerlere 140la girince inceden altıma kaçırdım açıkçası kfdjglkds
Ben simdi km ile oynasam muaniye kayitlari var hadi o yetmedi servis bakimli her bir parcasi hangi gun degismis hepsinin kayidinin nushasi bir bende bir serviste. Ileri seviyesi benim arac tek bir yerde yikanir yikamacida plaka kaydida var hakikaten adamlar aylik yaziyor hangi plaka hangi gun diyeo kadar kolay mi ya km ile oynamak
10 bin km kadar düşürmüşler. Muayeneye ilk girdiği zamana indirmiş. Şimdi 84 bin km ile 94 bin km arasında herhangi bir resmi işlem yapılmadıysa, kaza veya servislik bir durum olmadıysa anlamak zor olabilir. Ancak benzin fişi v.s gibi şeyler bulunacak ki öyle anlaşılsın.Ben simdi km ile oynasam muaniye kayitlari var hadi o yetmedi servis bakimli her bir parcasi hangi gun degismis hepsinin kayidinin nushasi bir bende bir serviste. Ileri seviyesi benim arac tek bir yerde yikanir yikamacida plaka kaydida var hakikaten adamlar aylik yaziyor hangi plaka hangi gun diyeo kadar kolay mi ya km ile oynamak
10 bin km kadar düşürmüşler. Muayeneye ilk girdiği zamana indirmiş. Şimdi 84 bin km ile 94 bin km arasında herhangi bir resmi işlem yapılmadıysa, kaza veya servislik bir durum olmadıysa anlamak zor olabilir. Ancak benzin fişi v.s gibi şeyler bulunacak ki öyle anlaşılsın.
Yani kimse kusura kalmasinda korktugum 3 tip meslek vardir. Bir emlakci bir galerici birde sigortaci allah 3 ununde eline kimseyi dusurmesin acimadan sapliyorlar10 bin km kadar düşürmüşler. Muayeneye ilk girdiği zamana indirmiş. Şimdi 84 bin km ile 94 bin km arasında herhangi bir resmi işlem yapılmadıysa, kaza veya servislik bir durum olmadıysa anlamak zor olabilir. Ancak benzin fişi v.s gibi şeyler bulunacak ki öyle anlaşılsın.
10bin km için mi sahtekarlık yapmışlar?sadece 10?10 bin km kadar düşürmüşler. Muayeneye ilk girdiği zamana indirmiş. Şimdi 84 bin km ile 94 bin km arasında herhangi bir resmi işlem yapılmadıysa, kaza veya servislik bir durum olmadıysa anlamak zor olabilir. Ancak benzin fişi v.s gibi şeyler bulunacak ki öyle anlaşılsın.
Kırmızı reçeteyle diazepam var.Nerde olduğunu unutursun.Var evde fazladan 3 tane falanEyvallah hekim bey sigorta yatırdık o kadar yok mu dindirecek bişeyler yaz gelsin
Yani kimse kusura kalmasinda korktugum 3 tip meslek vardir. Bir emlakci bir galerici birde sigortaci allah 3 ununde eline kimseyi dusurmesin acimadan sapliyorlar
Muhtemelen muayeneden öncesine indiremediler çünkü sorgu yapıldığında direkt anlaşılır. Mesela 104 bin km'de olsaydı bu araç 20 bin km indirirlerdi. Belli ki son resmi işlemi baz almışlar km'yi indirmek için. Ee bildiğim kadarıyla da bir otomobil perte ayrıldığında o aracın plakası v.s kasko sisteminden düşüyor. Perte ayrılmış otomobil hakkında resmi bir evrak bulmak zorlaşabiliyor diye biliyorum yanlışım yoksa. Anlayacağınız kime girerse deyip şanslarını denemiş bu vicdansızlar.10bin km için mi sahtekarlık yapmışlar?sadece 10?
En güzeli.. Alacak kişinin içini rahatlatır böyle şeylerBizim 9 binden beri bütün benzin fişleri kolçakta alana hediye ediyoruz
En güzeli.. Alacak kişinin içini rahatlatır böyle şeyler![]()
Sag koltugu kırık mı yoksa bütün focusların aynı mıBeyler, ilandaki bu aracın km'si düşürülmüştür. İlan bir köşede dursun, gören veya almak isteyen olur hani yaklaşmasın..
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-beygir-ozel-uretim-eco-boost-468914957/detay
Neresi hocam, sağ koltuğun arka kısmı mı ?Sag koltugu kırık mı yoksa bütün focusların aynı mı
çünkü görüntüsü acayip geldi göözüme
zaten güzel de toplayamamış çakallar