Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_780x600-0z57iex69b.gif

Bugün keyif :)

158.gif

Bu ikili iyi iş yapar. Okan Altan bilgi yumağı gibi.

Okan abiye saygımız sonsuz bu işin piri o valla ama ben arabayi deneyimlememis biri olsam konfor konusunda aklımda soru işaretleri kalabilirdi ona pek değinmediler. Okan abiyi küçüklüğümden beri takip ederim cidden çok ama çok iyidir. Bence dünyada eşine zor rastlanır bir büyüğümüz.

Son düzenleme:
Okan abiye saygımız sonsuz bu işin piri o valla ama ben arabayi deneyimlememis biri olsam konfor konusunda aklımda soru işaretleri kalabilirdi ona pek değinmediler. Okan abiyi küçüklüğümden beri takip ederim cidden çok ama çok iyidir. Bence dünyada eşine zor rastlanır bir büyüğümüz.
Sence passata göre nasıl konforu?

Bu ikili iyi iş yapar. Okan Altan bilgi yumağı gibi.

Adama katılmadığım yegane noktalardan biri dizel arteon'un getirilmiş olmasına dair söyledikleri. Bu araç premium, bu araç premium, bu araç premium diye ısrarla söyleyip duruyor. Abi ' bu araç premium ' diyoruz ama bu aracı alacak Türkiye'deki kullanıcı profili ne kadar premium ?? Bizim insanımızın, paralı insanımızın otomobile bakışı nedir ? Paralı tiplerin profili nedir ? İnsanları küçümsemek gibi bir derdim yok ama bu araç için parası olup da alacak tiplerin çoğunun hala daha soracağı ilk soru ' ne kadar yakıyor ' olacak.. Bundan kaçamazsın. Azınlık olup da eğitimli, araba kültürü olan paralı tipler zaten bu adamın söylediği şeylerin farkında. Ama Türkiye'de arteon'a 300 küsür bin lira verecek kitlenin profili ortadadır. Kusura bakmayın ama böyle. O yüzden bu tipler 280'lik tsi'dan çok tdi versiyonu soracaktır. Doğuş grubu bu profilin farkında olduğu için, dizel araçtan da benzinliye oranla nispeten daha fazla distribütör karı elde edildiği için tdi arteon'un önce getirilmesi kaçınılmaz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...