Doluşun ağalar..
sahibinden.com > vasıta > otomobil > bmw > z serisi > z3Doluşun ağalar..
Daş yokmu daş hıaaasahibinden.com > vasıta > otomobil > bmw > z serisi > z3
Yaptım vallasahibinden.com > vasıta > otomobil > bmw > z serisi > z3
Sakın ha düzgün araba bırakmayın piyasada
Ne zaman böyle güzel araba incelemesi görsem yapıyorum ben deYaptım valla![]()
Okan abiye saygımız sonsuz bu işin piri o valla ama ben arabayi deneyimlememis biri olsam konfor konusunda aklımda soru işaretleri kalabilirdi ona pek değinmediler. Okan abiyi küçüklüğümden beri takip ederim cidden çok ama çok iyidir. Bence dünyada eşine zor rastlanır bir büyüğümüz.Bu ikili iyi iş yapar. Okan Altan bilgi yumağı gibi.
Katılıyorum kesinlikleBu ikili iyi iş yapar. Okan Altan bilgi yumağı gibi.
Sence passata göre nasıl konforu?Okan abiye saygımız sonsuz bu işin piri o valla ama ben arabayi deneyimlememis biri olsam konfor konusunda aklımda soru işaretleri kalabilirdi ona pek değinmediler. Okan abiyi küçüklüğümden beri takip ederim cidden çok ama çok iyidir. Bence dünyada eşine zor rastlanır bir büyüğümüz.
Hiç sıkılmadan izledim vallahiBu ikili iyi iş yapar. Okan Altan bilgi yumağı gibi.
18 jant ve adaptif şasili Passat kullanıyoruz. Hergün geçtiğimiz yollardan 19 jantli adaptif şasili Arteon ile geçtiğinizde sanki engebeleri hissetmiyormuş gibi hissettim. Valla Arteon konfor olarak baya başarılı olmuş.Sence passata göre nasıl konforu?
Eski S class da almam arteon da almam o paraya meselaArteon videolarında artık direk yorumlara bakıyorum da hep aynı ya alanlara hakaret yada o paraya gidip eski S Class alırım diyenler var![]()
Bende şaşırmıştım ama bana biraz normal geldi çünkü genelde ilk üretimler bu tarz ufak hatalara sahip olabiliyor.Arteondaki işçilik hatalarının bu kadar fazla olması ilginç yahu
Haklısın daBende şaşırmıştım ama bana biraz normal geldi çünkü genelde ilk üretimler bu tarz ufak hatalara sahip olabiliyor.
Adama katılmadığım yegane noktalardan biri dizel arteon'un getirilmiş olmasına dair söyledikleri. Bu araç premium, bu araç premium, bu araç premium diye ısrarla söyleyip duruyor. Abi ' bu araç premium ' diyoruz ama bu aracı alacak Türkiye'deki kullanıcı profili ne kadar premium ?? Bizim insanımızın, paralı insanımızın otomobile bakışı nedir ? Paralı tiplerin profili nedir ? İnsanları küçümsemek gibi bir derdim yok ama bu araç için parası olup da alacak tiplerin çoğunun hala daha soracağı ilk soru ' ne kadar yakıyor ' olacak.. Bundan kaçamazsın. Azınlık olup da eğitimli, araba kültürü olan paralı tipler zaten bu adamın söylediği şeylerin farkında. Ama Türkiye'de arteon'a 300 küsür bin lira verecek kitlenin profili ortadadır. Kusura bakmayın ama böyle. O yüzden bu tipler 280'lik tsi'dan çok tdi versiyonu soracaktır. Doğuş grubu bu profilin farkında olduğu için, dizel araçtan da benzinliye oranla nispeten daha fazla distribütör karı elde edildiği için tdi arteon'un önce getirilmesi kaçınılmaz.Bu ikili iyi iş yapar. Okan Altan bilgi yumağı gibi.